• 61

Majka ubijene Branislave ubici je bila strina i tašta: Komplikovani odnosi porodice zavijene u crno

Predrag je danas ubio svoju suprugu Branislavu, direktorku OŠ "Sava Šumanović" u Erdeviku, kao i školskog vozača Miroslava B.

  • 61

Branislava G., direktorka osnovne škole "Sava Šumanović" u Erdeviku, ubijena je jutros kada je na nju, dok je bila u svojoj kancelariji, pucao njen suprug Predrag G. On je, pre no što je pucao u ženu, iz automatske puške pucao i u školskog vozača Miroslava B. kog je čekao u parku ispred škole.

Kao potencijalni razlog dvostrukog ubistva spominje se Predragova ljubomora, pošto je sumnjao da ga supruga vara sa Miroslavom.

Kako Telegraf.rs saznaje, Predrag i Branislava poznavali su se još od malih nogu jer je njena majka, Olgica G, bila udata za Predragovog strica.

Erdevik, dvostruko ubistvo

Foto: Telegraf.rs

Naime, Olgica je sa Kosova pre dugo godina došla u Erdevik gde se preudala, te je Predragu pre no što mu je postala tašta, zapravo bila strina.

Kako meštani pričaju, Branislavina majka i Predragov stric, odnosno njen drugi suprug "navijali su" za to da ovaj par bude zajedno.

Podsetimo, Olgica je za Telegraf.rs pričala da je njen zet Predrag postao ljubomoran na svoju suprugu kada je počela da zarađuje više od njega kao direktorka osnovne škole.

Problemi u ovoj porodici počeli su kada se mlađi sin razboleo, tačnije kada je dobio šećernu bolest. Branislava je tada svu pažnju usmerila na sina, što Predrag nije mogao da podnese, ispričala je majka ubijene, Olgica G.

Erdevik ubistvo, Branislava Gnjidić, OŠ osnovna skola Sava Šumanović

Foto: Telegraf

Branislava je majci rekla da više ne može da živi sa njim. Kako Olgica kaže, njena ćerka je vezu sa vozačem navodno otpočela jer je mislila da će je on izvući iz lošeg braka. Mislila je da će je spasti. 

Dodaje da je on pretio i deci, da nju nikada nije tukao, ali da joj je uputio otvorene pretnje. Stariji sin je uvek branio majku.

- Sinoć je Predrag došao u moju kuću u želji da se pomire i pokušao je da uđe, ali je mi je Branislava rekla: "Majko, ne puštaj ga, ubiće me". Pokušavala sam da ga smirim i rekla sam mu: "Sačekaj 15 dana da se smiri situacija, pa tek onda pričajte, da rešite stvari" - priča Olgica.

Kuća Erdevik

Foto: Telegraf.rs

Podsetimo, Predrag i Branislava imaju dvoje dece, a on je bio zaposlen kao čuvar lovišta u Šidu.  

Nakon što je ubio ženu pred sekretaricom škole, Predrag se predao policiji.

(D. S)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koren zla

    Prevare ce uvek izazivati ubistva, tako je bilo i tako ce biti na zalost. Evo vidite prevara u braku dovela do ubistva, krimanalac prevario kriminalca doslo da rata, poslovni partner prevario poslovnog partnera doslo do ubistva. Dakle, koren svega je prevara, kad bi se malo manje medjusobno varali manje bi bilo tragedija. Pametan covek sebi nece staviti metu na celo, ili ce bar biti svestan do cega moze da se dovede.

  • teta

    Sta mislite da pocnu zene da ubijaju neverne muzeve?

  • Dana

    Poslusala majku koja je "navijala" da se uda za buduceg ubicu.Horor od sudbine.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima