≫ 

Načuo sam priče, nisam se mešao; Branislava je treće dete koje sahranjujem: Porodice zavijene u crno

Predrag G. ubio je svoju suprugu Branislavu, direktorku škole u Erdeviku i školskog vozača Miroslava B.

  • 8
Erdevik, dvostruko ubistvo Foto: Telegraf.rs

Ujak Miroslava B. kojeg je u školi ubio Predrag  G. (53) ubio u OŠ "Sava Šumanović" u Erdeviku, rekao je da mnogi nisu znali za njegovu vezu sa Branislavom G.

Kako smo već pisali, Predrag G.  je juče ujutru uzeo oružje, krenuo ka školi i prvo u domarovim prostorijama upucao Miroslava B., a potom otišao u kancelariju svoje supruge. Sekretarici je rekao da mu se skloni s puta "da ne bi ubio i nju", a onda je zapucao. Branislava i Miroslav su preminuli na licu mesta, a Predrag je izašao iz škole, bacio oružje ispred policajca koji je brzo stigao, i predao se.

Branislava Gnjidić, Erdevik Branislava G. Printskrin: Youtube/Kopernikus RTV Šid

Ujak pokojnog Miroslava B, takođe meštanin Erdevika, kaže za "Blic" da mnogi nisu znali da je on bio u vezi sa Ciciom, kako su zvali pokojnu Branislavu.

- Načuo sam neke priče, ali nisam se mešao. Miroslav je bio slobodan, razveo se pre otprilike sedam godina, ali je ostao u dobrim odnosima i sa bivšom ženom i sa ćerkama sa kojima se redovno viđao. Nije svakako bio jedan od onih koji idu po selu i pričaju o svojim vezama. Ono sto znam jeste da je ovo velika tragedija koja je, pored toga što je zavila dve porodice u crno, uništila i živote dece. Ne mogu ni da zamislim kako ce sad ti momčići odrastati sa činjenicom da im je otac ubio majku i njenog ljubavnika – priča Miroslavov ujak odmahujući glavom u neverici.

Erdevik ubistvo, Branislava Gnjidić, OŠ osnovna skola Sava Šumanović Foto: Telegraf

Sahrana Branislave u Erdeviku

Branislava će u nedelju biti sahranjena na lokalnom groblju u Erdeviku, a još nije poznato vreme i mesto pokopa Miroslava B., druge žrtve njenog pomahnitalog muža, piše "Blic".

Olgica G. majka ubijene Branislave ranije je za "Telegraf" ispričala da su problemi u porodici počeli su kada se mlađi sin razboleo, a sve je kulminiralo kada je Branislava unapređena u direktorku škole.

- Sinoć je Predrag došao u moju kuću u želji da se pomire i pokušao je da uđe, ali je mi je Branislava rekla: "Majko, ne puštaj ga, ubiće me". Pokušavala sam da ga smirim i rekla sam mu: "Sačekaj 15 dana da se smiri situacija, pa tek onda pričajte, da rešite stvari" - ispričala je Olgica na dan ubistva svoje ćerke.

 - Jutros je ponovo dolazio i zvao, ali je majka to isto rekla. Otišao je kod lekarke da uzme lekove za smirenje. Ona nije htela da mu da zbog recepta, a on nije hteo da mu se piše recept jer je lovočuvar. Nije dobio te lekove, otišao je i ubio Branislavu - rekla je juče majka ubijene direktorke škole.

Olgica je u međuvremenu ispričala za Kurir, da joj je ovo treće dete koje je izgubila:

- Pre mnogo godina sam se, posle razvoda, s Branislavom i sinom iz Prizrena doselila u Vojvodinu. Upoznala sam Ljubu, koji je bio razveden i imao ćerku iz prvog braka. Najpre je umrla Ljubina ćerka, pa je pre nekoliko godina umro i moj sin od karcinoma. Ali na to smo nekako bili pripremljeni. Ostala nam je samo Branislava, a sada ni nje nema - priča Olgica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moj stav

    17. maj 2020 | 09:59

    Ako je bila nezadovoljna brakom mogla je da se lepo razvede i mirna Bosna.To bi čovek dostojanstveno podneo a ne da mu pet godina nabija rogove i da mu se smeju iza leđa.Ko opravdava njen postupak taj neka ponosno nosi svoje rogove ali postoje ljudi kojima je obraz svetinja u koju se ne pljuje.

  • Roben

    17. maj 2020 | 08:04

    Vozač je znao u šta se upušta.. Ili možda nije.. 🤞

  • Čiča

    17. maj 2020 | 06:14

    Ne čini preljube.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA