≫ 

Tužna povorka ispratila ubijenu direktorku škole u Erdeviku: O tragičnom događaju govorio svedok

Svedok drame ispričao je kasnije da sve je bilo normalno i nije čuo pucnjavu, a onda je odjednom video policajca kako trči ka ulazu škole

  • 26
Branislava Gnjidić, Erdevik Printskrin: Youtube/Kopernikus RTV Šid

Više stotina ljudi okupilo se danas u da na večni počinak isprati Branislavu Gnjidić (49), inače direktorku OŠ "Sava Šumanović" koju je u petak na radnom mestu hicima iz pištolja usmrtio suprug Predrag Gnjidić. U krvavom piru pomahnitalog supruga nastradao je i njen vozač Miroslav Bojić.

Tužna kolona sačinjena od više stotina članova porodica, prijatelja, kolega i poznanika protezala se danas grobljem u Erdeviku, gde je na poslednji počinak ispraćena Branislava Gnjidić. Njena iznenadna smrt još uvek je preveliki šok za njene najbliže i niko ne može da poveruje da je Predrag počinio takav zločin. Za Branislavu svi imaju samo reči hvale, piše "Blic".

Kobnog dana Predrag Gnjidić (53), hicima iz automatske puške ubio je svoju suprugu Branislavu (49), inače direktorku ove škole i školskog vozača Miroslava Bojića (56), sa kojim je njegova supruga bila u tajnoj vezi.

Svedok drame ispričao je kasnije da sve je bilo normalno i nije čuo pucnjavu, a onda je odjednom video policajca kako trči ka ulazu škole.

- Nije mi bilo jasno sta se dešava jer je počeo da viče nešto i uhvatio se za pištolj. Potrčao sam da vidim da li mu treba pomoć i onda sam video Predraga kako mu policajac stavlja lisice i spušta ga da sedne na klupu... Onda sam video i automatsku pušku bačenu pored njega i shvatio da se nešto strašno dogodilo - kaže on.

Kako dodaje, za nekoliko minuta na lice mesta stigle su još dve, tri patrole i policajci su odmah pojurili u školu kako bi pokušali da pomognu Branislavu i Miroslavu. Nažalost, njih dvoje su od primljenih hitaca preminuli na licu mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    17. maj 2020 | 17:11

    Naši muškarci ne umeju da podnesu razvod, da budu ostavljeni... Umeju samo da ostavljaju.

  • Dasa

    17. maj 2020 | 20:10

    Nekada su i reci male...! Najiskrenije saucesce porodicama! Nadam se da ce monstrum kad tad shvatiti da je sem nje izgubio i samog sebe!

  • Zaratustra

    17. maj 2020 | 17:50

    Kad saznas za prevaru raskines vezu ili brak i teraj dalje, zivot je jedan ali devojaka i zena ima mnogo. I kad bude ona placala alimentaciju zapitace se gde je pogresila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA