≫ 

Užas kod Preljine: Vozač bežao od policije i izazvao sudar. Jedna osoba poginula, 2 u teškom stanju

Došlo do direktnog sudara, vozilo je završilo u kanalu, a vozač poginuo na licu mesta

  • 14

Na Ibarskoj magistrali, na delu puta od Čačka ka Kraljevu, u selu Preljina, jutros je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice izgubilo život, a dvoje lica teško je povređeno.

Do udesa je došlo kada je vozač automobila market "Fijat" koje je dolazilo iz pravca Čačka, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa vozilom koje je dolazilo iz pravca Kragujevca, koje je od siline udara završilo u kanalu, a vozač poginuo na licu mesta.

Kako agencija RINA nezvanično saznaje od očevidaca, vozač iz Čačka pokušavao je da pobegne policijskoj patroli i preticao je taksi vozilo i zato prešao u suprotnu traku. Prema rečima očevidaca, prilikom pretresa kod njega je pronađen pun gepek cigareta.

Saobraćaj na ovoj deonici je usporen i odvija se jednom kolovoznom trakom.

(Telegraf.rs/ RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    21. maj 2020 | 09:03

    Ovo je ubistvo od strane policije. Skoro svaka policijska potera završava se na ovaj način.

  • Pancevac

    21. maj 2020 | 09:05

    A jel policija snosi neku odgovornost? Jel bolje praviti ovakve potere ili dojaviti pa blokirati put, poslati mozda helikopter i sl. Ovo kao da su pucali na nekog ko bezi na ulici sa puno ljudi.

  • Brka bre

    21. maj 2020 | 09:04

    Malo se i policija pretvarju ko kauboici pa pojure nekog odgovorni su i oni za ubistvo imaju registarski broj auta paga sacekaj pred kucu a ne juriti nekog kodaje sa marsa pao nego znaju da drzava stoi za njima pase zati tako ponasaju i uvek krivica tudja oni su uvek u pravu zalosno za ovaj blesavi narod ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA