Tragedija u Subotici: Muškarcu pozlilo tokom vožnje, poginuo nakon sudara sa parkiranim vozilom

Sudar se desio oko pola sata iza ponoći

  • 0
Subotica, nesreća

Foto: Youtube Printscreen/ SUBOTICAcom

Noćas, nešto iza pola sata posle ponoći, jedna osoba je izgubila život u saobraćajnoj nesreći na Aleji Maršala Tita u Subotici. Kako nezvanično saznaje Subotica.com u pitanju je muškarac, vozač crvene ford fieste kojem je pozlilo tokom upravljanja vozilom.

Stanovnike naselja Radijalac sinoć nešto iza ponoći uznemirio je događaj koji se desio na Aleji Maršala Tita, na raskrsnici sa Šumskom ulicom, kad se po rečima očevidaca prvo čulo škripanje guma, nekoliko glasnih udaraca, a zatim i dolazak hitnih službi.

Po prvim informacijama, za volanom automobila stradao je muškarac, star 66 godina, kojem je, takođe se nezvanično saznaje, pozlilo tokom vožnje. Sumnja se da je reč o srčanom zastoju. Po rečima očevidaca vozač je izgubio kontrolu, udario u drugo parkirano vozilo (plavi pežo), a zatim završio na centralnom šetalištu.

Nezvanično, preminuo je na licu mesta, iako su lekari pokušavali da ga reanimiraju. Nažalost, i pored velikog zalaganja, mogli su samo da konstatuju smrt. Nakon uviđaja beživotno telo je prevezeno u mrtvačnicu, obdukcija koja utvrđuje sve okolnosti tek sledi.

Crveni ford fiesta je transportovan sa lica mesta kako bi se uradio vanredni tehnički pregled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA