≫ 

Majka mladića čije je telo bilo zakopano: Sumnjam da je neko koristio njegov Instagram nakon ubistva

Mara Halabin nada se da će ubica njenog sina biti pronađen

  • 7
Aleksandar Halabrin

Foto: Privatna arhiva

"Nadam se da će naći ubicu moga sina, nemam više šta da izgubim, on je meni bio jedino dete koje sam imala", kaže za "Telegraf.rs" Mara Halabrin, majka Aleksandra Halabrina (25) čije telo je pre dve nedelje pronađeno zakopano sa prostrelnom ranom na glavi u selu kod Sopota, a rezultat obdukcionog nalaza još nije poznat.

Gotovo dva meseca tragalo se za Aleksandrom Halabrinom iz Janošika. Pre dve nedelje potraga je dobila tragičan epilog - Aleksandar je ubijen i zakopan. Njegova porodica je od tog kobnog 20. marta u neizvesnosti - najpre od toga da se Aleksandar pronađe, a sada da se njegovo ubistvo reši.

Mara Halabrin, Aleksandrova majka, prisetila se za "Telegraf" tog poslednjeg dana.

- Po Aleksandra je u Janošik došao njegov drug, on je bio kod bake, ja sam bila na poslu. Baka ga je pitala gde ide, a on joj je odgovorio: "Bako, vraćam se" i otišao. Čula sam se sa njim oko 13.40 sati a oko 16 su prestale da mu stižu poruke - priča Mara.

Da se od druga navodno rastao na Banjici i da je navodno trebalo neko tu da ga pokupi, Aleksandrova majka kaže da su informacije koje je dobila od tog druga koji je došao po Aleksandra.

Ona dodaje da je potom prijavila njegov nestanak, jer joj je bilo sumnjivo što joj se sin ne javlja toliko dugo.

- Policiji smo dali o njemu sve do najsitnijih detalja. Mi sumnjamo i da mu je neko koristio Instagram u ta dva meseca, jer su se menjali brojevi njegovih pratioca i ljudi koje on prati - priča Aleksandrova majka.

Mara dodaje da se nada da će ubica njenog sina biti uhapšen.

- Ja se nadam, nemam više šta da izgubim, on je meni bio jedino dete koje sam imala. Ne daj bože nikome to da zamisli - kaže Mara.

Podsetimo, Aleksandar Halabrin nestao je 20. marta na Banjici. Njegovo telo pronašao je gotovo dva meseca kasnije, 16. maja, čovek koji je čuvao koze u selu kod Sopota.

- Telo je bilo zakopano. Čovek koji je čuvao koze primetio je da njegovi psi kopaju i iskopali su telo. Smrt je nasilna, Aleksandar je imao prostrelnu ranu na glavi - rekao je ranije Aleksandrov brat za "Telegraf".

- On je tada rekao i da se njegov brat bavio "sumnjivim poslovima" i da su njegove sumnje zašto mu se ovo dogodilo usmerene u tom pravcu.

Video: Naoružani Englez pucao nasumice u prolaznike sa svog balkona

(M. Brkić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA