Kako je ubijen Marko na Bežanijskoj kosi: Izrešetan u autu pred ženom i decom, umešan u šverc droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, ubistvo Marka V. (41) počinjeno 17. januara 2020. godine u Beogradu

  • 0
Petar Jovanović, Marko Vuković, ubistvo na Bežanijskoj kosi Printskrin: strana.ua, Dan

Marko V. (41) iz Kotora, čije je ubistvo policija rešila i uhapsila osumnjičenog Petra J., ubijen je 17. januara ove godine u večernjim satima ispred Osnovne škole na Bežanijskoj kosi pred decom i ženom.

Kako je "Telegraf" ranije pisao, Marko V. ubijen je u Ulici Danila Lekića Španca oko 18.45 satima na parkingu ispred Osnovne škole"Borislav Pekić", kada je došao sa suprugom da pokupi decu iz škole. Kada su, pošto su ih uzeli, seli u automobil marke "BMWx6", napadač je prišao i pucao mu u glavu naočigled dece i žene.

Kotoranin je preminuo na licu mesta. Na mestu ubistva pronađeno je 5 čaura.

Na mestu ubistva te večeri je bio i njegov prijatelj, koji je, kao i ubijeni, iz Kotora. On je istražiteljima rekao da ubijeni ni sa kim nije bio u sukobu i da nije bio iz krimogene sredine.

Kako je "Telegraf" tada pisao, ubistvo se dogodilo u periodu od pola sata kada deca osnovne škole završavaju časove, a druga dolaze na trening.

Ubrzo posle ubistva, dok je policija vršila uviđaj, stigla su i deca na trening, pa je policija morala da ih pošalje kući, a njihovi treninzi su otkazani.

Roditelji bili prestravljeni

S obzirom na činjenicu da se na parkingu ispred ove obrazovne ustanove dogodilo ubistvo, roditelji čija deca pohađaju ovu ustanovu, bili su pod stresom.

Jedna majka, čije je ime i prezime poznato redakciji, rekla je tada za naš portal da se ubistvo dogodilo na samom izlazu odnosno ulazu u školu, i to malo pošto je njena ćerka izasla iz škole.

- I dalje sam prestravljena činjenicom da je samo par minuta pre ubistva izašla iz škole. A, ko zna koliko je dece bilo u neposrednoj blizini. Sve je to grozno i brutalno što se dogodilo. Svi smo jako uplašeni  - ispričala nam je ona tada.

Ko je ubijeni Marko V.?

Kako smo ranije pisali, Marko V. bio je umešan u šverc narkotika iz Južne Amerike ka Evropi. On je, prema našim informacijama, odranije poznat policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA