≫ 

Masovna tuča u centru Kosovske Mitrovice: Srbin uhapšen zbog napada na policajca

Do tuče je došlo nakon što je desetak muškaraca izašlo iz jednog kafića na samom početku šetališta

  • 2
masovna tuca, kosovska mitrovica Foto: Printscreen Youtube/ Kosovo Sever Portal KoSSev

U centru Kosovske Mitrovice, na gradskom šetalištu, nakon ponoći je izbila je masovna tuča u kojoj je povređen policajac tokom intervencije.

Do tuče je došlo nakon što je desetak muškaraca izašlo iz jednog kafića na samom početku šetališta. Potom je usledila reakcija policije koja je ujedno koristila biber sprej. KoSSev je javio da je povređeno više osoba i da im je Hitna pomoć pružila lekarsku pomoć na licu mesta, dok su neki učesnici tuče prevezeni put bolnice. Situacija se smirila kad je došla interventna jedinica.

Usled tuče koja se dogodila nakon ponoći na mitrovičkom šetalištu, a nakon intervencije policije, jedan policijski službenik zadobio je lakše telesne povrede, potvrdio je za KoSSev portparol kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

- Oko 01 i 11 u ulici Kralja Petra došlo je do masovne tuče, nakon čega je intervenisala policija, a gde je policijski službenik dobio udarac u predelu glave i odveden je u bolnicu gde su mu konstatovane lake telesne povrede - potvrdio je Radović.

O okolnostima je obavešten istražni policajac koji je kontaktirao regionalnu istragu i dežurnog tužioca koji je naložio da se otvori slučaj – napad na službeno lice.

Osumnjičenom Srbinu Đ. M. (27) za napad na policajca, određeno je 48-časovno zadržavanje. Istraga je u toku.

Radović međutim, nije mogao da potvrdi ovog jutra da je tokom sinoćnje tuče više osoba povređeno. Navodi da se čeka novi, detaljniji izveštaj.

Video: Zvezdan Terzić vraćen sa administrativnog prelaza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA