Ubistvo u napuštenoj kući: Novosađanin posekao nožem poznanika pa ga udarao, muškarac preminuo

Ubrzo posle toga uhapsila A. A. (38) koji nema prebivalište u Novom Sadu i osumnjičila da je odgovoran za smrt šesdesetjednogodišnjaka

  • 0
Nož, napad nože, ubistvo, pokušaj ubistva, mesto zločina Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Napuštena kuća u Kisačkoj 68 u Novom Sadu, u noći između subote i nedelje bila je poprište tuče dvojice muškaraca, u kojoj je Novosađanin S. S. (61) preminuo.

Policija je, kako pišu Novosti, ubrzo posle toga uhapsila A. A. (38) koji nema prebivalište u Novom Sadu i osumnjičila da je odgovoran za smrt šesdesetjednogodišnjaka.

Prema nezvaničnim saznanjima, njih dvojica su zajedno boravili u napuštenoj kući u Kisačkoj 68 u Novom Sadu. U jednom trenutku, kasno u subotu uveče, između njih je došlo do svađe, koja je prerasla u međusobnu tuču koja je bila kobna za S. S. iz Novog Sada.

Posle nekoliko razmenjenih grubih reči, S. S., je nožem posekao A. A. u predelu stomaka, a ovaj je uzvratio udarcima. Osumnjičeni A. A. je poznaniku zadao više udaraca rukama po glavi. Čovek je pao i preminuo, pretpostavlja se od zadobijenih povreda.

Telo šesdesetjednogodišnjeg Novosađanina je preneto u Instit za sudsku medicinu da se utvrdi tačan uzrok smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA