≫ 

Pala grupa makroa u Beogradu: Ugovarali klijente, stanove, obezbeđenje, predaju žena za prostituciju

Potom su, kako se sumnja, sav novac koji su prikupili kroz posredovanje u prostituciji međusobno delili

  • 8

Policija je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsila devet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela u vezi sa posredovanjem u vršenju prostitucije.

Policija je uhapsila V. M. (38) koji se sumnjiči da je organizator ove kriminalne grupe, kao i D. A. (34), B. L. (42), S. B. (31), D. A. (40), N. S. (48), M. M. (22), D. M. (31) i J. S. (30).

Sumnja se da su oni u periodu od juna 2019. godine do kraja maja ove godine pronalazili i angažovali ženske osobe radi pružanja seksualnih usluga, kao i da su uzimali pod zakup stanove na teritoriji Beograda u kojima su one boravile.

Takođe, oni se sumnjiče da su organizovali i oglašavanje prostitucije, kao i da su navodili ženske osobe da se bave prostitucijom.

Kako se sumnja, V. M. je organizovao i fizičko obezbeđenje stanova i devojaka koje su bile u njima, kao i kontrolu dolaska klijenata, prevoz i predaju ženskih osoba trećim licima u cilju pružanja seksualnih usluga.

Potom su, kako se sumnja, sav novac koji su prikupili kroz posredovanje u prostituciji osumnjičeni međusobno delili shodno izvršenim zadacima. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA