Snimak hapšenja bratoubice iz Novog Sada: Mirno hoda, a pre toga je ispalio hice u rođenog brata

Motiv ubistva su, najverovatnije, nerešeni imovinski odnosi

  • 36

Video: Hapšenje osumnjičenog za ubistvo rođenog brata u Novom Sadu

Policija je juče u Partizanskoj ulici u Novom Sadu uhapsila Radeta M. (49), osumnjičenog za ubistvo rođenog brata Žarka M., piše NS uživo.

Sumnja se da je, u dvorištu kuće, na Sentandrejskom Bulevaru, usmrtio svog brata (46), ispalivši više hitaca u njega iz vatrenog oružja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Motiv ubistva mogli bi biti nerešeni imovinski odnosi.

Komšiluk u kom su braća živela je u šoku i niko ni približno nema predstavu šta je mogao da bude motiv za nezapamćen zločin.

Obojica su bili normalni, fini ljudi. Nisu imali oko čega da se svađaju - rekla je Srpskom telegrafu jedna od uznemirenih komšinica.

Kako je rečeno ovom listu, živeli su jedan preko puta drugog, svako je imao svoju kuću i zemlju. Obojica su imali po dvoje dece.

Majka im je šlogirana i živela je sa sinom koji je ubijenKako smo čuli, ubistvo se desilo u majčinom dvorištu - kaže jedna od poznanica dvojice braće.

Prema podacima iz policije, nesrećni M. Ž . je pogođen sa više projektila i preminuo je na licu mesta. Prilikom hapšenja R. M., u njegovom autu je pronađeno i oružje kojim je zločin počinjen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    13. jun 2020 | 12:42

    Uvek je bilo i bice imovinskih sporova dok su inomvinsko pravni zakoni nepravicni i nejasno definisani pa nisu cudne nazalost ni tragedije i sukobi i sa rodjenim bratom. Znam licno jedan slucaj koji se zasada nije zavrsio nesrecnim slucajem gde dva brata nekontaktiraju godinama. Jedan zivi u inostranstvu,drugi u Beogradu u porodicnom stanu gde je dovukao svoju porodicu u tom stanu u dogovoru sa njihovom majkom a protivno volji brata koji zivi u inostranstvu.. Da naznacim oba brata su odrastala i ziveli sa roditeljima u tom stanu jos pocetkom 70-ih godina.... Prekid godinama komunikacije brace i majke sa sinom u inostranstvu je potencijalna opasnost da se sve zavrsi tragicno. Sve je to zato sto drzava nema jasne i precizne zakone kao i pravicnost kod imovinsko-pravnih pitanja ...

  • Luak Crnogorac

    13. jun 2020 | 13:35

    Srbijanci se ubijaju radi medje vrijednost 10.000 din za vece parcele seoske od 1000eura padaju cijele familje

  • Slavko

    13. jun 2020 | 14:48

    Ako je sve podeljeno onda nisu imali razloga da se svadjaju.. Ne vidim poentu toga podelite u ravne casti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA