≫ 

Poznato u kakvom je stanju trudna Dragana koju je muž ubo nožem 5 puta: Beba nije ugrožena

Nesrećna žena se branila koliko je mogla, na kraju je uspela nekako da se iščupa

  • 10
Dragana V. Foto: Facebook

Policija u Aleksandrovcu uhapsila je Damira I. (19) nakon što je pet puta izbo nevenčanu trudnu suprugu Draganu V.(28) nožem. Kako “Novosti” nezvanično saznaju u Opštoj bolnici u Kruševcu, gde je nesrećna žena zbrinuta, njeno stanje je dobro i stabilno, a nakon što su je pregledali ginekolozi i hirurzi, utvrđeno je da, za sada, trudnoća u četvrtom mesecu nije ugrožena.

- To nije prvi put da je policija intervenisala u toj baraci - navodi nezvanično izvor “Novosti”. - Često su se svađali, a sada ju je i tukao i na nju nasrnuo nožem. Oboje su se bavili sakupljanjem sekundarnih sirovina, najčešće su “radili” tu na deponiji, od toga su se izdržavali. Često su ih viđali i po gradu i okolini. Niko nije iznenađen što je posle rasprave potegnut nož.

Nezvanično, do rasprave u ovoj zajednici došlo je u baraci na deponiji Sinjevac, na oko dva kilometra od Aleksandrovca, gde ovaj par živi neko vreme, zajedno sa još dve porodice.

- Majka povređene trudnice ispričala je policiji da se njena ćerka prvo svađala sa suprugom, ali je sve to trajalo vrlo kratko, posle čega je njen zet dohvatio nož i kao omađijan pet puta izbo nožem i to u u prednji i zadnji deo grudnog koša - iznosi nezvanično izvor “Novosti”.

Nesrećna žena se branila koliko je mogla,na kraju je uspela nekako da se iščupa.

Ceo slučaj istražuje Više javno tužilaštvo u Kruševcu i krivično delo se za sada kvalifikuje kao ubistvo u pokušaju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Video: Stanojević: Nakon isteka hitne mere zabrane prilaska žrtvi, nasilnik ponovo može da napadne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    13. jun 2020 | 20:27

    Haha ona 29, on 19 godina?Ccccc Boze,boze kome daješ decu

  • @Kiki

    13. jun 2020 | 22:12

    Pa po tome šta rade i gde žive. To me podseti na jednu pesmu. Oženila beda bedu, a nemaju šta da jedu. Jednom se poljubili i to im se dopalo, piši propalo. Šta oni mogu da pruže tom detetu socijalku. Gospode bože!!!

  • Bogdanović

    13. jun 2020 | 21:59

    Ona da ima iole pameti,ne bi imala vezu sa detetom!!! Dete sa radja i gaji,ali se sa njim ne stvara porodica!!! Treba joj mlada piletina??? Strasno,strasno,strasno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA