≫ 

Poslednji status čuvene srpske doktorke: Ovim rečima se obratila svima nedugo pre samoubistva

Pronađena u kupatilu stana na Vračaru

  • 44

Video: Zgrada u kojoj je poznata doktorka počinila samoubistvo

Doktorka Violeta A. pronađena je danas mrtva u stanu na Vračaru. Srpsku doktorku, specijalistu plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije pronašli su suprug i sin.

Navodno su videvši da se predugo zadržala, razvalili vrata kupatila i zatekli neprijatan prizor.

Poslednji Fejsbuk status dr Violete današnje ružne vesti čini još neverovatnijim.

- Treba da se setimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji. Baš kao što se zmaj odupre vetrovima, tako i nas nevolje mogu ojačati. I kao što se na hiiljade ljudi pre nas susrelo sa istom sudbinom i preživelo, tako možemo i mi. Dr R. Brasch - i to će proći - napisala je na svom Fejsbuk proilu.

doktorka Violeta Skorobać Ašanin Foto: Facebook

Objava je došla usred razbuktavanja epidemije korona virusa u zemlji, 8. aprila.

Mesec dana potom, oglasila se fotografijom i kratkom porukom.

- Neka su nam se kafane otvorile! Živeli! - napisala je uz fotgrafiju na kojoj pozira sa maskom pod bradom, nasmejana i sa čašicom u ruci.

Violeta Skrobać Ašanin je bila supruga bivšeg člana UO Partizana.

Hitna pomoć je 45 minuta pokušavala da reanimira 50-godišnju ženu, ali bez uspeha.

Pored tela pronađen je nož sa sečivom dugim preko 20 centimetara. Na grudima žene, u visini srca, bile su vidljive dve ubodne rane, prenosi Pink.rs.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a telo je odneto na obdukciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gery

    14. jun 2020 | 20:19

    Znam da ce sada biti gomilu minusa ali to je samo moje misljenje a vi udarajte minuse koliko hocete. Ko zna kakva je nevolja zenu snasla da je odlucila sebi da naudi, ali ja mislim da te silne plasticne operacije i pumpanja jako uticu posle na psihicko stanje zene ili coveka, zato sam ja protiv bilo koje plasticne operacije i pumpanja zarad boljeg izgleda, izuzev naravno nesto sto se mora uraditi, recimo zube. Sve ostalo je gledam kao silu, kome se svidam neka me prihvati kakav jesam a kome se nesvidam nemora ni da me gleda.

  • M

    14. jun 2020 | 22:33

    Uvek se setim filma”zelena milja”,i scene u kojoj Div kaže”nisam ja za ovaj svet,umoran sam”!i sad mi idu suze na pomisao da ta samoubistva izvršavaju samo dobri ljudi!žalosno je osuđivati tako nešto!ipak stoji veliki razlog za to!!!

  • Golda

    14. jun 2020 | 20:56

    Kad neko mnogo zna, mnogo i pati. Nema tu logike i pravila, nešto je kvrcnulo i odvuklo je u smrt. Nije mogla više da se nosi sa sobom i mukom koju je imala i koju je doživljavalja na svoj način a osmehom je prikrivala. Tuga. Saučešće porodici, sinu pogotovo. Ne verujem u ubistvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA