≫ 

Novi detalji napada u subotičkoj crkvi: Sin napao oca, ranije maltretirao i majku

Napadu je prisustvovala jedna Subotičanka, koja je došla u crkvenu opštinu po dokumenta

  • 3
Napad nožem Foto: Shutterstock

Blagajnika Crkvene opštine subotičke Petra K. (74), u ponedeljak ujutru, u kancelarijskim prostorijama parohije, koje se nalaze u porti hrama Vaznesenja Gospodnjeg, napao je sin Milan K. (42) i naneo mu teške povrede oštrim predmetom. Napadač je odmah uhapšen, a povređeni Petar je zbrinut u Opštoj bolnici u Subotici i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, pišu Novosti.

- Sumnja se da je Milan K. u kancelariji Crkvene opštine u Subotici nožem napao i povredio oca - kažu u subotičkoj policiji. - Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, posle čega će, uz krivičnu prijavu, kojom mu se na teret stavlja teško ubistvo u pokušaju, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Šta je prethodilo obračunu između oca i sina niko ne može da nasluti, a napadu je prisustvovala jedna Subotičanka, koja je došla u Crkvenu opštinu po neka dokumenta.

- Videla sam samo kako ga bode sa svih strana i od straha sam istrčala po pomoć - rekla je sva u šoku neposredno posle incidenta. - Videla sam posle da je Petar tako krvav istrčao iz crkvenog dvorišta. U pomoć je odmah pritrčao otac Dragan, a brzo je stigla i Hitna pomoć. Nadam se da je čovek živ, jer je ono bio stravičan prizor.

Petar K. je odmah prevezen u Opštu bolnicu u Subotici, gde su potvrdili da se nalazi na Odeljenju hirurgije i da mu je stanje stabilno. Kako se nezvanično saznaje, Milan odranije ima psihičkih problema, a ranije je fizički napao i majku.

Video: Vratio se kući pijan i pokušao da naskoči na suprugu, ali mu je ona odsekla prste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uaaaaaa narkosi

    16. jun 2020 | 00:41

    Narkoman pod napadima , kriza bez droge . Roditelji nemaju para i tako u krug . Tuga do neba

  • Lord

    16. jun 2020 | 06:42

    Po koji put se takve stvari desavaju, pa ako neko nije sposoban da se uklopi u drustvo, u bolnicu pod kljuc, jednostavno je...

  • Goa

    16. jun 2020 | 01:09

    Ruka ti se osusila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA