≫ 

Andrej (4) preminuo u bolnici gde mama i tata spasavaju živote: Vozaču pozlilo na mestu nesreće

Za dečakom ostao brat blizanac, supruga vozača pre tri godine doživela šlog

  • 4
Besevic Branislav Andrej

Foto: Facebook

Poginuli dečak Andrej (4), koji je nastradao u Novom Pazaru i koji je juče sahranjen na lokalnom groblju, premunuo je u bolnici u kojoj su radili njegovi roditelji. Kako mediji prenose, otac dečaka Branislav B, radi na odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Novom Pazaru. Majka radi sa suprugom, kao medicinska sestra.

Otac je navodno video trenutak nesreće. Porodica je bila u vikendici na deževskom putu. Dečak je istrčao napolje začuvši zvuk motorne testere i želeći da je vidi, prenosi Republika.

Nesrećni otac video je iz bašte trenutak nesreće i pojurio da pomogne sinu.

- Uzeo ga je u naručje i stavio u kola i odvezao u bolnicu u kojoj radi. Za maleckog su se lekari borili tri, četiri sata, ali mu, jadnom, nije bilo spasa. Imaju još jednog sina, Andrejevog blizanca, i ćerku, koja je osmi razred. I Ana je radila sa suprugom na hirurgiji kao medicinska sestra. Imali su sve i baš su lepo živeli. Mnoge živote su spasli, a užasna sudbina im nije dozvolila da sačuvaju i sina - kazala je prijateljica porodice.

Vozač Velimir M. (77) uhapšen je odmah nakon tragedije i nalazi se u pritvoru zbog krivičnog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

Kako su rekli očevici, on je ispričao da je polako vozio, kao i uvek, i da je samo odjednom čuo udar i stao.

Besevic Branislav Andrej, citulja, umrlica

Foto: Facebook

- Velimir se vraćao tom ulicom sa pomena bratu od strica. Odjednom je osetio udar i video dečaka na zemlji. Nije mu pronađen alkohol u krvi. Rekao je da nijedan vozač ne bi mogao da izbegne ovu nesreću jer mališana nije bilo moguće uočiti na vreme. Njemu je odmah pozlilo kada je video nepomičnog dečaka, pa je došla i Hitna pomoć da mu da lekove. Van sebe je - kažu meštani Kovačeva.

Kriju istinu od vozačeve žene

 

Prema informacijama Republike, automobil vozača bio je na tehničkom pregledu i utvrđeno je da je ispravan. Velimir ima samo suprugu, koja je imala šlog pre tri godine, pa je retko kada izlazio iz kuće jer je stalno želeo da bude uz nju.

- Pitajte celo Kovačevo koliko je on dobar čovek. Nema ni decu ni rodbinu, a svima voli da pomaže. Njegovoj ženi su rekli da je priveden jer je imao udes i da je povređen jedan dečak jer pravu vest ne bi podnela u ovom stanju. Ona po ceo dan pita za dete i ponavlja: "Molim te, bože, samo da dečak preživi", a kada se pogubi, onda ćuti, pa se opet seti i samo priča o nesreći. Nju nema ko da čuva, pa je jedna komšinica uzela slobodne dane da bi bila uz nju. Nju je Velimir zamolio da je pazi i kada je otišao na pomen. Kamo sreće da nije mogla. Sada ne bismo svi bili zavijeni u crno - ispričala je komšinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Macak

    16. jun 2020 | 11:42

    Saucesce porodici,velika tuga. Ali stvarno mi nije jasno zasto je covek u pritvoru,ocigledno je da nije kriv uopste.

  • 77

    16. jun 2020 | 12:26

    77 godina i još vozi? Dal taj vidi uopšte,znamo svi kako se prolaze lekarski pregledi!

  • Ivica

    16. jun 2020 | 13:51

    Dobri ljudi najiskrenije saucesce drzite joj kolika greota tako lepo dete mnogo mi je zao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA