Starac iz Paraćina se pokajao zbog ubistva žene, ali nije mogao da kaže zašto je to uradio

Janković se sumnjiči da je u subotu oko 14.30 sati u porodičnoj kući kuhinjskim nožem prerezao Slobodanki vrat dok je ona ležala u krevetu

  • 2
Ubistvo nožem, nož, ubica, fantomka Foto ilustracija: Shutterstock

Dušan Janković (79) iz sela Striža, osumnjičen da je u subotu ubio suprugu Slobodanku (73), priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini zločin, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Kako nezvanično saznaje "Kurir", Janković je u celosti priznao ubistvo supruge, ali nije mogao da precizira zbog čega je to uradio.

- Rekao je da se kaje, ali da ne može da objasni motiv, osim da je zločinu prethodila svađa između njega i supruge - kaže izvor i dodaje da će biti razmotreno da li će osumnjičeni Janković biti poslat na psihijatrijsko veštačenje.

Podsetimo, Janković se sumnjiči da je u subotu oko 14.30 sati u porodičnoj kući kuhinjskim nožem prerezao Slobodanki vrat dok je ona ležala u krevetu.

- Preprirke u njihovoj kući bile su česte proteklih meseci. Navodno Dušan se razboleo, a žena ga je podsticala da se leči i bude u bolnici. Policija je u dva navrata reagovala zbog porodičnog nasilja u ovoj porodici - kaže izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    16. jun 2020 | 14:15

    Убицу под мач а стручњака који га није затворио после толико пријава за насиље на дугогодишњу робију .

  • Laza

    16. jun 2020 | 14:28

    Zasto je stala istraga u vezi ubijenog bracnog para iz sela pored Jagodine pre par meseci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA