≫ 

Snimak vatrogasaca koji seku auto ispred Vlade Srbije u kom je zarobljena 1 osoba: Poginulo dvoje

Stravičan sudar ispred Vlade Srbije

  • 21

Kako bi izbavili žrtve jutrošnjeg sudara ispred Vlade Srbije vatrogasci su morali da seku automobil koji je učestvovao u nesreći. Vozilo, u kome se nalazila četvoročlana porodica, udarilo je u zgradu Vlade, a od jačine sudara nije postojala šansa da se na drugi način iz njega izvadi jedna od povređenih osoba.

Podsetimo, u stravičnoj nesreći koja se oko 6 sati jutros desila u Nemanjinoj ulici, nekoliko osoba je povređeno, a kako je MUP saopštio dve su poginule.

Među šestoro povređenih, koji su upućeni na dalju dijagnostiku i lečenje, jeste i jedno dete, koje je zadobilo težu povredu glave.

Iz Hitne pomoći javljaju da je na teren izašlo ukupno sedam ekipa, dok vatrogasno-spasilačke ekipe pokušavaju da izvuku jednu osobu iz putničkog vozila, koji se sudario sa kombijem, u kome je bilo pet putnika.

Snimak sečenja automobila, koji su zabeležile kamere RTS-a, možete pogledati na početku teksta i OVDE.

Video: Stepenište zgrade Vlade Srbije u koje se zakucao crni BMW

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤨

    18. jun 2020 | 08:38

    Nije problem samo BGD, svi su u problemu! Niko ne poštuje ponašanje u saobraćaju, ni vozači, pešaci, biciklisti.Ljudi su postali obesni.Parkiraju gde hoće, prelaze put gde hoće a pešački na par metara.Pešaci slušalice u ušima, a penzioneri na crveno uopšte ne gledaju semafor. Pričam, jer sam svedok takvih dešavanja svaki dan.A da ne pričam o taksistima, koji stanu gde im odgovara, da prime ili da izađe putnik( na sred pešačkog)

  • iko

    18. jun 2020 | 08:27

    Pa dokle vise? Sta rade Beogradjani? Pa to je strasno kako voze to nema nigde na svetu. Beogradjani dozovite se malo pameti i kulture u saobracaju, kud zurite pa niste sami na ulici, zar nevidite da svaki dan po nekoliko mrtvih. Srbi se poubijase sto u saobracaju sto mafijaski obracuni katastrofa. Kad prolazim kroz Beograd samo na Gazeli pa to je ratno stanje niko nikog ne postuje menjaju se trake sad levo sad desno to je zivi urnebes.

  • Ris

    18. jun 2020 | 09:50

    Ovo su posledice koje nastaju pri brzinama vecim od 100 km/h.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA