≫ 

Ovo su žrtve BMW-a smrti, majka poginula, preživelo dete: "Najbolji i najlepši dečak na svetu"

Dve osobe su poginule u sudaru kod Vlade Srbije, i obe su iz BMW-a, osam osoba je povređeno

  • 24
Rade N, Jelena P, nesreca, vlada srbije, poginuli Foto: Facebook

U saobraćajnoj nesreći, koja se jutros oko 6 sati dogodila ispred Vlade Srbije, kada su se sudarili putnički BMW lozničkih registarskih oznaka i kombi vozilo, poginule su dve osobe iz BMW-a, a preživeli su dečak rođen 2018. godine, i vozač koji je u teškom stanju. Dečak, kao što smo već objavili, ima povrede glave i ekstremiteta opasne po život.

On je u BMW bio sa još tri osobe, od kojih su dve poginule - Jelena P. (34), Nikola N. (20).

Jelena P. i Rade N. su bili u vezi, kako piše na njihovim profilima na Fejsbuku, a preživelo dete od dve godine sin je nastradale žene.

Na Fejsbuk profilima Radeta i Jelene, ispod fotografija na kojima su zagrljeni, ima komentara putem kojih im se upućuju komplimenti, ali ima i jedan koji cepa srce.

- Dečak je najlepši - navodi se ispod fotografije na kojoj su Jelena i Rade, a na kojoj nema dvogodišnjeg dečaka. Na to je majka odgovorila da je on "najlepši i najbolji dečak na svetu".

Prema prvim informacijama, BMW je prošao kroz crveno i sudario se sa kombijem. Sve osobe iz kombija su hospitalizovane, a u njemu su bili  Bojan K. (28), Ivan S (28), Stefan T., Marko T. (19), Robert P. (35) i Svetozar P. (46). 

Iz Hitne pomoći su rekli da je na teren izašlo sedam ekipa. Vatrogasno-spasilačke ekipe jednu osobu su izvlačile iz putničkog vozila.

(Telegraf.rs) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    18. jun 2020 | 13:39

    Da je i jednom prosao ovako po gradu bilo gde u EU vise ne bi bio pof.vozac.Ali Srbija brale gas gas . . . .

  • Mikon Nokim

    18. jun 2020 | 13:11

    Zamisli te kojim brzinom je isao kroz centar grada kad su svi izginuli. Neoprostiva greska

  • pele

    18. jun 2020 | 14:08

    Koje ste vi budale ljudi izginuli vi se prepucavate ko je i čije je dete to je strasno gledajte u svoje dvoriste tuga za tri izgubljena života

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA