≫ 

Vozač kombija u koji je jutros udario BMW: Čuo sam udarac i posle sam se probudio kod Vlade Srbije

- Tad je stigla Hitna pomoć i prebacila nas na Urgentni - kaže Bojan K. (28), vozač kombija koji se rano jutros sudario sa BMW-om kod zgrade Vlade Srbije

  • 8
Saobraćajna nesreća, Vlada Srbije, vatrogasci Foto: RTS printskrin

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na raskrsnici Nemanjine i Kneza Miloša poginule su dve osobe, a nekoliko je povređeno. Vozač kombija u koji je udario BMW prevozio je radnike na gradilište

- Čuo sam udarac i posle sam se probudio kod Vlade Srbije. Tad je stigla Hitna pomoć i prebacila nas na Urgentni - kaže za Blic Bojan K. (28) vozač kombija koji se rano jutros sudario sa BMW-om kod zgrade Vlade Srbije. U teškoj saobraćajnoj nesreći preminule su dve osobe, članovi iste porodice iz BMW-a.

Kombi išao od Slavije ka Železničkoj stanici

Kako kaže Bojan K, oko šest sati ujutru kombijem je išao od Slavije ka Železničkoj stanici.

- Išao sam polako, bio sam nekih 150 metara od semafora kada se upalilo zeleno svetlo. Tada sam još usporavao. Tek na nekih 100 metara od semafora počeo sam polako da ubrzavam. Čuo sam udarac i posle sam se probudio kod Vlade Srbije... Tad je stigla Hitna i prebacila nas na Urgentni - kaže on.

Kako se saznaje, Bojan K. je vozio šestoro radnika na gradilište na posao kada je došlo do udesa.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada je vozač automobila BMW prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem lozničkih registarskih tablica.

Dvoje iz BMW-a poginulo

Na licu mesta poginuli su Nikola N. (20) i Jelena P. (35) iz Arilja. Prema nezvaničnim informacijama, Nikola je nastradao na licu mesta, dok je Jelena podlegla povredama u bolnici. Radetu N. (42), vozaču "automobila smrti" i dalje se bore za život. Dvogodišnji dečak prevezen je takođe u bolnicu sa teškim povredama.

- Dete je prebačeno u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život. Tamo je stabilizovano i stanje se dalje prati - kažu za Blic u Urgentnom centru.

Iz kombija u koji je udario automobil, svih šest osoba prevezeno je u Urgenti centar - Bojan K. (28), Ivan S. (28), Svetozar P, (46) Stefan T, Marko T, (19), Robert P. (35).

Svi povređeni imaju povrede grudnog koša, glave i ekstremiteta, rečeno je Blicu u Hitnoj pomoći.

Video: Snimak sa sigurnosnih kamera teškog sudara ispred Vlade Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusko

    18. jun 2020 | 22:31

    Pa koliko je vozio u centru grada?? Obično se ti udesi zavrsavaju sa malo ulubljenog lima, možda se neko ugruva i tu se priča završava I da je terao 70km/h usporio bi i ne bi izginuli. Ili mobilni? Neka im je laka zemlja

  • Тодорић

    18. jun 2020 | 21:22

    Трамвај...Одакле га је ударио када је трамвај био између њих?

  • Srbija

    18. jun 2020 | 21:15

    Ovima treba oduzimati vozacku dozivotno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA