• 12

"Jasno je da Jutka ismeva pravosuđe, ne znam da li će sud imati mehanizam da ga natera da se pojavi"

Osnovni sud u Kruševcu odbio je predlog da se Milutinu Jeličiću odredi pritvor

  • 12
Marija Lukić

Foto: Privatna arhiva

- Više ni ne znam broj odloženih ročišta zbog njegovih nedolazaka, kako u Osnovnom sudu u Brusu,tako i u Kruševcu - kaže za “Novosti” Marija Lukić, oštećena u postupku pred kruševačkim sudom, koji je odbio predlog tužilaštva da se okrivljenom Milutinu Jeličiću odredi pritvor usled nepojavljivanja na pretresu prošlog petka.

- Jasno je da opsturiše i ismeva pravosuđe, a da li će sud imati efikasan mehanizam kojim bi on bio “nateran” da se pojavi, zaista ne znam. Na kraju krajeva, njegovo prisustvo nije ni neophodno, s obzirom na to da je svoju odbranu izneo - navodi za “Novosti” Marija Lukić.

Milutin Jeličić Jutka

Milutin Jeličić Jutka/ Printskrin: Youtube/RTV Brus

Osnovni sud u Kruševcu, rešenjem od 22. juna odbio je predlog OJT za određivanje pritvora protiv okrivljenog Jeličića, iz razloga, kako je predočeno, “što još uvek nisu ispunjeni zakonom propisani uslovi za određivanje pritvora, a kako je to predviđeno odredbama 211.stav 1.tačka 1.ZKP”.

Glavni pretres zakazan je za 10. jul, kada bi konačno trebalo da se čuju završne reči u postupku koji se protiv Jutke vodi zbog krivičnih dela polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje prema bivšoj saradnici Mariji Lukić.

Na pretresima 10. i 19.juna,okrivljeni se nije pojavio, a nalog za privođenjem važio je za poslednji pretres. Jutka nije došao na suđenje, ali je zato u nedelju glasao na lokalnim izborima gde je bez naročitog uspeha,učestvovao kao nosilac liste GG “Za moderan Brus”.

Video: Dobrivoje Lukić prvi put progovorio o paklu koji je prošao sa suprugom Marijom u Brusu

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    Ujdurma oko Jutke koja se podigla pre par dana da se uhapsi i privede sudu u Krusevac iz Brusa je resena Zakonski!!! Naime, sud je odbio predlog TUZIOCA za privodjenje, jer je protivzakonito!!! Sve se brzopleto radilo oko izbora, na dva dana, a Jutka bio u bolnici, na lecenju kod poznatog profesora medicine!!! Pazite pred izbore dva rocista za nedelju dana?! A, zasto sada je zakazano za 20 dana?! Gde je tu pravo na pravdu?! Tim pre sto je Zakonski slucaj zastareo uopšte po tadašnjem Zakonu?! I da nije, tuzija sa svojom svitom se setila posle pet godina da postigne optužnicu, a radila je bas u toj ustanovi tuzenog?! Da ironija bude veca ni suprug tuzilje nije ni jednog trenutka reagovao?! Naravno, da nije ni imao razloga?! Sve navodi na dobro isplaniran politicki scenario zarad ubiranja raznih dobiti?!Sta sada, Jutka na izborima dobio vise mandata od dobro poznatih politiclih stranaka?!

  • Privatna

    Država, pojedinci napravili da se u njoj bahate...

  • Zoran

    Bruka....!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima