≫ 

Detalji ubistva člana Zvezdine navijačke grupe "Ultra boys": Pucano iz dva oružja, pronađen pištolj

Nekoliko osoba privedeno na informativni razgovor, svi odbijaju saradnju

  • 18
Senjak, Ultra Boys Foto: Google Maps, Marko Jovanović

Navijač Crvene zvezde Borivoje Simović (30), inače član jedne od najvažnijih grupa Zvezdinog severa - "Ultra Boys", ubijen je u četvrtak oko 22.30 minuta u parku na Senjaku!

Portal "Republika" navodi da je Simović pogođen jednim metkom u leđa između ulica Vase Pelagića i Vojislava Vučkovića.

Prema nezvanični saznanjima pomenutog portala, pokojni Simović sa još nekoliko drugova je došao na ugovoreni sastanak sa drugom grupom mladića. Svi su bili naoružani, uključujući i ubijenog mladića.

- Utvrđeno je da je pucano iz najmanje dva oružja. Policija je privela nekoliko osoba na informativni razgovor, ali oni odbijaju saradnju. Zaplenjena su i tri automobila, među kojima i vozilo kojim je žrtva dovezena do Urgentnog centra - navodi izvor istrage.

Policija i inspektori u civilu su u petak bili na mestu pucnjave i tražili su čaure i zrna detektorima za metal.

- Na licu mesta pronađeno je desetak čaura, ali i jedan pištolj. Uzeti su i neki drugi materijalni tragovi, kao što su opušci cigareta, da bi, prema biološkim tragovima, bilo utvrđeno ko je sve bio prisutan. Za pronađeno oružje se ne zna kome je tačno pripadalo, da li ubicama ili žrtvi. To će se znati nakon veštačenja - tvrdi izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA