• 15

Poginuo mladić koji je besplatno mesio česnice: Dejan pao sa skele, inspekcija utvrđuje odgovornost

Pamte ga kao velikog čoveka i prijatelja koji se borio kroz život

  • 15
Dejan Carkic

Foto: Facebook/Dejan Carkic

Dejan Čarkić (37) iz Mačvanskog Prnjavora poginuo je u padu sa skele. Tragični slučaj desio na jednom beogradskom gradilištu, gde je radio.

Nesreća se desila 26. juna, a verzija ima nekoliko. Jedna od njih sugeriše da je pokušao rukom da se uhvati za šipku koja nije bila pričvršćena i da je propao na zemlju. Sa susedne zgrade napravljen je snimak gde se vidi telo nesrećnog mladića , kako leži na zemlji i sanitet koji se približava.

Ovi navodi prijavljeni su Inspektoratu za rad pri Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, odakle je stiglo obećanje da će se preduzeti mere.

- Inspektor rada nadležnog i Odeljenja inspekcije rada u Gradu Beogradu dana 26. juna 2020. godine, je odmah po obaveštenju od strane MUP, Policijske stanice Zemun, o smrtnoj povredi na radu Dejana Čarkića, izašao je na lice mesta i izvršio je inspekcijski nadzor povodom iste.

U postupku inspekcijskog nadzora povodom smrtne povrede na radu Dejana Čarkića, na osnovu utvrđenog činjeničnog stanja, inspektor rada će preduzeti sve odgovarajuće mere iz domena nadležnosti inspekcije rada - stoji u pisanom odgovoru Inspektorata.

Selo oplakuje divnog mladića

Kako tvrde oni koji su poznavali Dejana, reč je vrednom, uzornom mladiću, koji se borio kroz život. Radio je kao pekar, ostajao bez posla, ali, ne predajući se, nastavljao napred, makar to značilo da seče ogrev, nekad i bez naplate.

Odgojen je u poštenoj, radnoj porodici. Svoju nije zasnovao. Bio je veliki prijatelj, koga su svi voleli, jer se svakom u nevolji našao. Pamte ga kako o Božiću mesi besplatne česnice za komšiluk.

Video: Strašna nesreća u Čortanovcima: Radnici pali sa 20 metara, preminuli na licu mesta

(Slavica Jovanović)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Puritanac

    Bog uzima samo najbolje. Počivaj u miru

  • Ivica

    Iskreno mi zao primite moje saucesce iz teksta se vidi da je jedan vreda,radan,cestit iposten mladic.

  • Eto

    Razloga zasto sam ateista ! Dobri ljudi i divne duse odlaze 😢

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima