≫ 

Posle 3. smene krenuo kod bake i dede i otišao - da se nikada ne vrati: Užice tuguje za Bojanom (28)

Ako se za nekoga može reći da je za primer drugima, onda je to bio Bojan

  • 7
Bojan Kutlešić BLUR

Foto: Facebook/Bojan K

Užice tuguje za Bojanom Kutlešićem (28), koji je dobrotom i posebnom pažnjom koju je posvećivao pacijentima oplemenio živote mnogobrojnih sugrađana. Nesrećni mladić nastradao je kod Kokinog Broda, u nedelju u zoru, oko pet sati. Automobil kojim je upravljao sleteo je s puta i završio u Zlatarskom jezeru.

- Ako se za nekoga može reći da je za primer drugima, onda je to bio Bojan. Pacijenti su često govorili da je reč o najkulturnijem među ovdašnjim medicinarima. Bio je divan kolega, a Bog najbolje uzima sebi. U ovom teškom vremenu je radio, otišao je iz treće smene da se više ne vrati, a za sve nas ovo su dani nesnošljive tuge - kažu kolege nastradalog Kutlešića, koji je radio kao medicinski tehničar gipser na odeljenju užičke Opšte bolnice.

Vozilo "reno laguna", raških registarskih oznaka, ubrzo je progutala voda, a ronilačke ekipe Žandarmerije, koje su angažovane u akciji spasavanja, izvukle su beživotno telo mladića nekoliko metara od obale.

Bojan, zdravstveni radnik iz Užica, kako "Novosti" saznaju, krenuo je nakon završene treće smene u užičkoj bolnici, gde je radio kao tehničar, prema Prijepolju, kod babe i dede. Međutim, kako se sumnja, mladić je tokom puta zaspao za volanom, prešao na suprotnu kolovoznu traku i proleteo između zaštitne ograde i zemljanog nasipa pravo u jezero.

Na putu do vode automobil se nekoliko puta prevrnuo niz liticu duboku tridesetak metara. Stravičan prizor videli su ribolovci, koji su prvi pritekli u pomoć i pokušali da spasu mladića, ali je automobil brzo potonuo i nestao pod vodom.

- Zla sudbina odnela je život ovom mladiću, neverovatno je kuda je uspeo da proleti u jezero. Provukao je automobil između bankine i nasipa, santimetri su ga delili od toga da udari u jednu ili drugu stranu i tako verovatno izbegne smrt - priča nam Miloš, ribar, kojeg smo zatekli na obali jezera.

Inače, deonica od Kokinog Broda do Nove Varoši već godinama slovi za crnu tačku, gde svake godine u saobraćajnim nezgodama živote izgubi nekoliko osoba.

Video: Stradao zdravstveni radnik kod Kokinog broda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    5. jul 2020 | 23:27

    Boze jadno dete!!Tragedija..😔

  • PRINCIPijalan

    6. jul 2020 | 01:25

    Pocivaj u miru. 😔 Momak pred kojim je tek bio zivot. Cuvajte se ljudi.

  • Дејан Младеновић

    6. jul 2020 | 00:41

    Туга до неба Почивај у миру. Нажалост велика је грешка било шта радити после 3ће смене а поготову не возити аутомобил

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA