Sahranjen mladić koji je automobilom uleteo u jezero: "Njegova dela prepričavaćemo kroz suze i smeh"

Bojan Kutlešić (28) je poginuo u nedelju u zoru kada je njegov automobil sleteo u Zlatarsko jezero

  • 2
Bojan Kutlešić Bojan Kutlešić / Foto: Facebook/Bojan K

Bojan Kutlešić (28) koji je poginuo u nedelju u zoru kada je njegov automobil sleteo u Zlatarsko jezero, sahranjen je danas u podne na groblju "Sarića Osoje" u Užicu, navodi Blic

Bojan je nastradao kod Kokinog Broda, kada je u nedelju oko 5 sati ujutru putovao ka Prijepolju, u posetu babi i dedi. Za sada se pretpostavlja da je zaspao za volanom, skrenuo u suprotnu kolovoznu traku i sleteo u vodu. Ribolovci koji su svedočili nesreći pokušali su da ga spasu, jedan je čak skočio u jezero i zaplivao kako bi pokušao da izvuče nesrećnog mladića, ali je njegov auto brzo potonuo. Posle nekoliko sati potrage, ronioci Žandarmerije izvukli su njegovo telo.

bojan kutlesic Foto: Printscreen Facebook / Mira Kutlesic

Za nastradalim Bojanom Kutlešiće tuguje gotovo čitav kraj, pošto ga svi poznaju kao vrednog i čestitog mladića, koji je radio kao gipsar u užičkoj bolnici. Tuga je nepremostiva za njegovu suprugu sa kojom je čekao dete.

- Bojan se sredinom juna oženio devojkom s kojom se godinama zabavljao, a koja bi uskoro trebalo da se porodi. Svi smo u šoku i ne možemo da poverujemo šta se dogodilo. Bio je dobar i vredan mladić, čak je iz te treće smene krenuo da obiđe baku i deku, koji žive u Prijepolju - kazao je poznanik stradalog momka za Republiku.

Od Bojana Kutlešića oprostio se i Crveni krst Užice, čiji je mladić bio dugogodišnji volonter i spasilac.

"Crveni krst Užice žali za gubitkom svog dugogodišnjeg volontera i spasioca. Bojan Kutlešić - Kutla, odrastajući u Crvenom krstu, dao je nemerljiv doprinos na polju humanitarnog rada i delovanja u svojoj sredini. Svojim primerom dao je motiv mlađim naraštajima, kako se postaje veliki čovek i humanista. Otišao je prerano od nas ali njegova dela, volja, upornost i osmeh, ostaće zauvek u našim mislima i našim srcima. Otišao je jedan veliki čovek, naš brat i prijatelj, čija ćemo dela prepričavati kroz suze i smeh, jer će njegova ličnost nastaviti da živi kroz svakog našeg spasioca i volontera. Zauvek ćeš ostati u našim srcima! Hvala ti i neka ti je večna slava!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA