Uhapšen mladić koji je od Marine ukrao pare za lečenje dece: Rekao da ih potrošio za lične potrebe

Dan kasnije, od radnice u pekari pokušao je da otme pazar. Pretio joj je nožem

  • 0
Zatvor, rešetke, ćelija, zatvorenik Foto ilustracija: Shutterstock

Intenzivnim radom Odeljenja kriminalističke policije rasvetljena je pljačka novca namenjenog za lečenje bolesne dece koji je prikupila niška humanitarka Marina Adamović.

Kako je saopštila niška policija, protiv devetnaestogodišnjeg Aleksinčanina biće podneta krivična prijava zbog teške krađe na naročito opasan ili drzak način.

- Sumnja se da je on 13. jula oteo kutiju sa novcem od žene koja prikuplja novac za humanitarnu organizaciju “Banka dobročinstva“ – navela je policija.

Marina Adamović Marina Adamović/ Foto: D.K.

Kako saznajemo, operativnim radom ustanovljeno je da je pljačkaš Aleksinčanin S.T. koji je 14. jula uhapšen u tom gradu jer je uz pretnju nožem pokušao da od radnice pekare otme pazar.

- Snimak nadzornih kamera omogućio je identifikaciju izvršioca. Pronađeni su i nesporni dokazi, pantalone koje je nosio u trenutku pljačke, a koje je policija pronašla u rancu osumnjičenog. On je priznao da je opljačkao nišku humanitarku Marinu Adamović, te da je novac u iznosu od oko 10.000 dinara potrošio, kako je kazao, za lične potrebe – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Kako je nakon pljačke ispričala Marina, kutija sa novcem koji je trebalo da preda banci bila je pokraj njenih invalidskih kolica. Pljačkaš je iskoristio trenutak kada se okrenula na drugu stranu i ukrao novac. Nakon našeg pisanja o ovom događaju, jedan bračni par iz Niša je “Banci dobročinstva” donirao ukradenu sumu.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA