≫ 

Detalji tragedije kod Sombora: Goran preticao vozilo i naleteo na kamion, nije mu bilo spasa

U stravičnoj nesreći život je izgubio Goran Z., poznati biznismen i poljoprivednik iz Bačkog Brestovca

  • 17
TEŠKA NESREĆA: Poginuo poljoprivrednik iz Bačkog Brestovca Foto: nsuzivo.rs

Goran Z., poznati poljoprivrednik i biznismen iz Bačkog Brestovca, stradao je danas oko podneva u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Sombor-Stapar.

On se nalazio za volanom svog "audija" koji se sudario sa kamionom, preneo je portal NS Uživo.

Automobil kojim je upravljao Goran kretao se iz pravca Sombora ka Staparu. On je u jednom trenutku pokušao da pretekne jedno vozilo i došlo je do čeonog sudara sa kamionom.

Kako navodi pink.rs "Goran Z. nije koristio sigurnosni pojas, a istraga je pokazala da vozač kamiona nije bio alkoholisan".

Video: Pronađeno telo devojčice u reci Lim nakon potrage žandarmerije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sporije je brže

    18. jul 2020 | 19:11

    Mogu da razumem da se dogodi da neko pogrešno proceni situaciju i izazove udes (svakako pod uslovom da vozi trezan, odmoran, propisanom brzinom), ali nikada neću moći da razumem zašto ljudi ne poštuju propise. Piše da nije bio vezan, znači kao da nije brinuo za vlastitu bezbednost u startu, a onda preticao ispred mosta. Neću ništa više da kažem jer ne znamo druge okolnosti, ali sam se toliko nagledala bahatih vozača koji presecaju put, ugrožavaju druge, a ovih dana samo čitam vesti o poginuloj deci. Ljudi, ako ste umorni, ni ne sedajte za volan, i izbegavajte da votite lošim putevima noću. Život je samo jedan, poštujte ga, čuvajte sebe, svoju porodicu i druge na putu.

  • Suzana

    18. jul 2020 | 18:20

    Na zalost " Mozes kako hoces, ali ne i dokle hoces " .

  • Zoxa

    18. jul 2020 | 18:54

    Samo vi pretičite. Sve se misli neće mene. Ma važi. 90% vozača ne daje migavce pri skretanju, preticanju itd. Ja vozim auto od 150 konja pa opet pretičem kad sam 100% siguran da ću izvršiti preticanje iako mogu da ga obidjem u trenutku. Čuvajte i sebe i druge. Život je samo jedan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA