≫ 

Bivšeg reprezentativca sumnjiče da je izbo čoveka: Šta se desilo u Bačkoj ulici u Zemunu 8. jula

Zločin počinjen u automobilu oštećenog I. N.

  • 0
Nikola Malbaša Foto: MN Press

Bivši fudbaler Patizana Nikola Malbaša (43) uhapšen je danas zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On se tereti da za pokušaj ubistva 47-godišnjeg muškara u Zemunu, kada je ušao u automobil I. N. i nakon kraće verbalne rasprave zadao mu više uboda nožem u stomak, a zatim istrčao iz vozila i pobegao.

Iako se zločin desio 8. jula ove godine, u javnost je sedam dana kasnije procurila informacija o tome kako je Partizanov nekadašnji igrač u bekstvu, te da je prema navodima Srpskog telegrafa, osumnjičen za ubadanje narkodilera.

Prema navodima tog medija, sukob se desio u kolima u Bačkoj ulici kod okretnice autobusa 18 i 83. Navodno su razlog neraščišćeni računi između njih dvojice, gde je prvobitno došlo do žučne rasprave, a zatim je navodno Malbaša u trenutku rastrojstva izvadio nož i nekoliko puta ubo u stomak muškarca koji je označen kao narkodiler.

Podsetimo, Malbaša je u periodu od 2003. do 2004. igrao za Partizan, a jedno vreme nosio je i dres reprezentacije Srbije i Crne Gore.

Rođen je u Zemunu 12. septembra 1977. godine. Tokom karijere je najčešće igrao na poziciji levog beka, mada je povremeno obavljao i štopersku ulogu.

Nikoli Malbaši je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Video: Policajka ubila muškarca posle svađe oko maske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA