Pritvor muškarcu osumnjičenom da je živu zapalio ženu u Surčinu: Preminula je posle dva dana

On se sumnjiči da je sačekao žrtvu u zgradi u kojoj je stanovala, prišao joj i polio je benzinom iz kanistera koji je unapred pripremio, a potom je zapalio

  • 0
Zatvor, ćelija, rešetke, zatvorenik Foto ilustracija: Shutterstock

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor R.B, koji se sumnjiči da je 13. jula Z.K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, živu zapalio zbog ljubomore, a koja je dva dana kasnije preminula od zadobijenih opekotina.

Pritvor mu je odredio sudija za prethodni postupak na predlog tužilaštva zbog postojanja osobitih okolnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, rekla je za Tanjug portparol suda Tatjana Tešić.

B.R. je nakon nekoliko dana skrivanja, uhapšen u subotu, a juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu zbog krivičnog dela teško ubistvo na svirep način.

On se sumnjiči da je sačekao žrtvu u Surčinu, u zgradi u kojoj je stanovala, prišao joj i polio je benzinom iz kanistera koji je unapred pripremio, a potom je zapalio.

Z.K. je zadobila teške telesne povrede od kojih je preminula 15. jula.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA