≫ 

Rešena misterija: Muškarca iz Niša ubila struja tokom krađe, saučesnici ga ostavili mrtvog na ulici

Menjao identitet, sugrađani ga poznaju po starom imenu

  • 7
Les, mrtvak, mrtvacnica, mtrav covek Foto-ilustracija: Shutterstock

Nišlija Marko M. (48) čije je telo sinoć pronađeno u Ulici Ivana Milutinovića u Nišu preminuo je od strujnog udara koji je zadobio prilikom pokušaja krađe bakarnih kablova u trafo stanici u selu Krušce. 

Kako saznaje Telegraf.rs, on je sa još trojicom prijatelja otišao do jedne firme u ovom selu kako bi ukrao kablove iz tamošnje trafo stanice.

- On je otvorio vrata trafoa, uhvatio se za kabl i zadobio strujni udar usled čega je izgubio svest. Njegovi prijatelji su se uplašili, uzeli ga, ubacili u kola marke mercedes i krenuli ka Nišu. Iz vozila su pozvali hitnu pomoć, međutim, do dolaska do Ulice Ivana Milutnovićča, gde Marko živi, on je preminuo. Prestravljeni lopovi su ga izbacili iz vozila, ostavili kola i pobegli. Oni su iste večeri pronađeni i objasnili su kako je Marko nastradao - navodi naš izvor upoznat sa slučajem.

Da se radi o strujnom udaru sumnjalo se već na osnovu opekotine na njegovoj ruci koja je karakteristična povređivanju na taj način.

Inače, Marko je poznat policiji po brojnim krađama, a ranije se zvao Stojan A. Međutim, promenio je ime, verovatno da bi mu policija teže ušla u trag.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    21. jul 2020 | 09:25

    E nece vise

  • MILA

    21. jul 2020 | 09:13

    Ovo je vreme kada ce svi placati grahe sada i odmah za svoja nedela.

  • Rade

    21. jul 2020 | 10:42

    Ne mogu da verujem da se neko veseli tuđoj smrti kakav god čovek da je bio U sta smo se to pretvorili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA