≫ 

Leskovčani preterali sa veseljem: Komunalna policija htela da piše kaznu, oni se zaključali u kafanu

Prekoračeno radno vreme doneto u skladu sa epidemiološkim merama

  • 3
Konobar, posluzenje, ketering, morski plodovi, more, kelner Foto: Shutterstock

Kafana “Jedno mesto” iz Leskovca najverovatnije će morati da plati drakonsku kaznu zbog nepoštovanja donetih epidemioloških mera i prekoračenja radnog vremena ovog vikenda, a protiv vlasnika ovog ugostiteljskog objekta biće pokrenut i krivični postupak zbog remećenja javnog reda i mira, potvrđeno je juGmedii.

Kako je kazao šef Odeljenja za inspekcijske poslove Saša Pešić, komunalni inspektor je u pratnji komunalne policije u petak uveče pokušao da napiše prijavu vlasniku ove kafane u 11 časova i 15 minuta jer je prekoračio radno vreme puna dva sata, ali su naišli na zaključana vrata u ovom ugostiteljskom objektu koji je u tom trenutku bio pun gostiju i iz koga se čula jaka muzika, pa je na kraju morala da interveniše i policija.

- Pošto nisu želeli da nas puste u objekat zvali smo policiju koja im je, kako nam je rečeno, na kraju napisala krivičnu prijavu za remećenje javnog reda i mira i ona je prosleđena opštinskom javnom tužiocu. Naša prijava je prosleđena Štabu za vanredne situacije grada Leskovca i oni će odrediti visinu kazne koju će vlasnik morati da plati zbog nepoštovanja donetih epidemioloških mera. Ta kazna sigurno neće biti mala - kazao je Pešić za juGmediu.

Po njegovim rečima, ostali ugostiteljski objekti u gradu na Veternici za sada poštuju propisano radno vreme.

Bašte na otvorenom mogu da rade do 23 časa, a ugostiteljski objekti na zatvorenom do 21 časa.

Video: Da se napijem, ipak je kafana sveto mesto: Evo gde će Beograđani posle vanrednog stanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    21. jul 2020 | 14:42

    Da je samo u Leskovcu tako. Dodjite kod mene u Juzni Banat. Pre nedelju dana bila seoska slava, ljudi koliko hoces. Nijedna kafan, kafic ne postuje mere. Dva metra razmaka...misaona imenica. Maske nosi mozda 15 posto ljudi, mada su cak i pojeftinile pa nema izgovora da ne moze da se kupi. Samo kod nas u mestu ima 50 zarazenih ( malo smo smesto pa se sve zna) ali ono sto je najgore sto od njih niko ne postuje izolaciju. Svi su sa slabijim simoptomima i setkaju se po selu.

  • Poaro

    21. jul 2020 | 15:18

    Prvo slave, a onda kukaju, Srbijo pomozi.Dokle više taj primitivizam da plaćaju oni koji vuku ovu državu na svojim plećima?

  • Šumadija

    21. jul 2020 | 15:19

    Alo, oće pravite roštiljijadu u ovu godinu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA