≫ 

Danas sahranjuju devojčicu koja se utopila u Limu, drugari će doći u roze majicama

Devojčica nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 16. jula

  • 0
Klara Dragan umrlica Foto: Telegraf

Danas u 16 časova biće održana sahrana 11-godišnje devojčice koja se u teškoj saobraćajnoj nesreći pet dana ranije utopila u Limu.

Kako je navedeno, na neobično nežnoj umrlici, koja u teškom trenutku podseća na njene detinje godine, poslednji put biće ispraćena u 16 časova na Katoličkom groblju u Pančevu.

- Duboko potreseni bolom javljamo svim rođacima, drugarima i poznanicima tužnu vest da nam je preminula K. D - stoji na umrlici sa likom 11-godišnjakinje.

Deca iz razreda će u roze majicama doći na sahranu, na večni ispraćaj svojoj voljenoj drugarici, na poslednji pozdrav.

Podsetimo, nesreća se dogodila u mestu Drenova kod Prijepolja, prošlog četvrtka 16. jula. Vozilo BMW, u kojoj su pored devojčice bili otac i brat, a koji su preživeli nesreću, sleteo je u Lim.

Posle sletanja automobila u reku mališan je uspeo nekako da se izvuče iz automobila i ispliva, a za njim i otac, koji je pokušavao da iz potopljene olupine BMW iščupa i ćerkicu.

Izvori medija koji su prenosili o tragediji ranije su naveli da je telo devojčice pronađeno između prednjih sedišta, te da je otac tri puta pokušao da se otgne policiji, prisutnoj na licu mesta, i skoči u vodu za ćerkom.

Video: Pronađeno telo devojčice u reci Lim nakon potrage žandarmerije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA