Horor u Zrenjaninu završio na sudu: "Ku… raspala, prvo ću ti ubiti oca, majku i brata"

Mladić (24) se tereti za zlostavljanje i mučenje

  • 0
Silovanje, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je pred Osnovnim sudom optužni predlog protiv B. I. (24) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanje i mučenje, u sticaju sa krivičnim delom ugrožavanje sigurnosti.

Okrivljenom se stavlja na teret da je 11. januara ove godine, oko dva sata posle ponoći, u Zrenjaninu, zlostavljao Đ. M. iz Zrenjanina. Dok je sedela na krevetu, on ju je udario u leđa, a kada je devojka ustala sa kreveta, zadao joj je više udaraca po licu.

Zatim ju je uhvatio obema rukama za ramena i bacio je na krevet. Jednom rukom je počeo da je steže za vrat, usled čega je žrtva dva puta udarila glavom o zid. Nakon toga ju je povukao sa kreveta na pod i tražio od nje da ga oralno zadovoljava. Čupao ju je za kosu, da bi joj se, kada mu je devojka rekla da neće i da je pusti, obratio rečima:

„Ku… jedna raspala, proklinjem dan kada sam te upoznao. Prvo ću ti ubiti oca, majku, brata i na kraju tebe“, prenosi zrenjaninski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA