≫ 

Objavili fotografije na kojima su srećni i zagrljeni, a onda poginuli u udesu sa vozom

U stravičnom sudaru danas su poginuli Željka M. (39) i njen suprug Nebojša M. (46) iz Laćarka, kod Sremske Mitrovice

  • 42
Željka Kvrgić Milosavljević Foto: Facebook/Zeljka Kvrgic Milosavljevic

U stravičnom sudaru putničkog automobila i voza na pružnom prelazu u Zminjaku, kod Šapca, danas su poginuli Željka M. (39) i njen suprug Nebojša M. (46) iz Laćarka, kod Sremske Mitrovice.

Njihovi sinovi koji imaju 8 i 11 godina su povređeni i prebačeni u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život.

Porodica se vraćala kući sa odmora u Banji Koviljači. Na Fejsbuk profilu samo pre 18 sati su objavili album fotografija, na kojima su zagrljeni i srećni.

Željka Kvrgić Milosavljević Foto: Facebook/Zeljka Kvrgic Milosavljevic

Jutros, oko 11 sati na pružnom prelazu koji nema rampu, ali je obezbeđen signalizacijom porodični par je zajedno otišao u smrt.

- Velika tragedija za našu familiju. Nebojša je moj blizak rođak, mi smo braća od strica i vest o nesreći me evo zatekla u Nemačkoj gde imamo rođake. Ne znam kako da im saopštim, nadam se da ipak nisu pročitali tužne vesti - rekao je za Telegraf.rs Nebojšin brat od strica Srđan.

Prema navodima očevidaca, voz je vukao automobil više od 40 metara i tada je iz njega ispala Željka. Njeno beživotno telo je ležalo pored smrskanog automobila. Nebojša i dvoje dece su bili u automobilu, iz kojeg se, navodi čovek koji je svega deset minuta kasnije naišao, čuo dečiji plač.

Preplašenu decu su iz automobila izvadili su lekari hitne pomoći koji su brzo došli na lice mesta. Tada je potvrđeno da je i muškarac poginuo.

Deca su prebačena u bolnicu i lekari su saopštili da su oba dečaka "u stabilnom stanju". Pojedini lokalni mediji objavili su da jedan dečak ima prelom noge, a drugi nije povređen.

Uviđaj na mestu nezgode obavili su pripadnici policije iz Šapca i osnovni javni tužilac.

Video: Strašna železnička nesreća kod Šapca: U sudaru automobila i voza poginulo je dvoje odraslih

(D.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Erak

    25. jul 2020 | 21:24

    Ja sam ga se i ovako sa slike uplašio, kamoli oni jadni zarobljeni sa njim u autu.

  • Goran

    25. jul 2020 | 17:48

    11h prepodne, nije mrak, nema magle, pružni prelaz, samo neodgovornost. Pa ja zastajem i gledam levo desno čak i kada idem u Tempo na Vilinim Vodama gde voz nije prosao 20 godina. Kada nailazim na pružni prelaz bilo da ima ili nema rampu uvek pogledam da li nailazi voz. Pretpostavljam da je čoveku pala koncentracija i da je vozio a da nije ni bio svestan da nailazi na prugu ili jednostavno sudbina.

  • Ja

    25. jul 2020 | 17:48

    Moje saucesce,jako mi je zao,sta ce raditi deca bez roditelja,ko ce ih hraniti,vaspitavati,pratiti u skolu I jos sto sta,ne mogu da verujem sta se desava,dali je ovo realno,pocivajte u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA