Novosađanin (70) uhapšen jer je slikao mlađe žene na Štrandu: Neke su bile majke sa decom

Nakon što je pregledom fotoaparata ustanovljeno da na njemu ima veći broj fotografija mlađih žena, od kojih su neke bile majke sa decom, aparat je zaplenjen i o svemu je obavešten tužilac

  • 15
Vikend na Štrandu Štrand Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Sedamdesetogodišnji Novosađanin uhapšen je u ponedeljak jer je na Štrandu bez dozvole fotografisao mlađe žene, piše portal 021.rs.

Prema nezvaničnim informacijama ovog portala, posetioci plaže su prijavili ovog muškarca obezbeđenju Štranda jer im je bilo sumnjivo što fotografiše uglavnom mlađe ženske osobe, nakon čega je zadržan do dolaska policije.

Nakon što je pregledom fotoaparata ustanovljeno da na njemu ima veći broj fotografija mlađih žena, od kojih su neke bile majke sa decom, aparat je zaplenjen i o svemu je obavešten tužilac.

Protiv ovog muškarca je, prema saznanjima 021.rs, pokrenuta krivična prijava zbog neovlašćenog fotografisanja.

Prema navodima na društvenim mrežama, jedan posetilac Štranda je primetio ovog starijeg Novosađanina kako u potaji fotografiše žene, uhvatio ga je i predao obezbeđenju kupališta, a da je u fotoaparatu bilo više od 300 fotografija koje su napravljene samo tog dana. Radi se, navodno, o osobi koja je redovni posetilac plaže, koja ima kabinu na Štrandu i koja je i ranije viđana kako šeta plažom s profesionalnim fotoaparatom u rukama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Japaja

    28. jul 2020 | 17:59

    Nisu one bile na privatnoj plaži da bi morao da traži odobrenje da dodje tu. I slikao je osobe na javnoj površini i ni po jednom zakonu ne mora da traži dozvolu za to. Čak ni za to ako proda te fotografije ne može da odgovara. Jedino ako fotografije dece dali preko pedofilskih portala. A dame i gospoda neka vode racuna kako se pojavljuju u javnosti. Oni goli a on kriv što slika. Da je samo blenuo u gologuzanke sta bi onda bilo? Nista zato sto mu ne mogu zabraniti da gleda. Da nije bilo uzroka ne bi bilo ni posledice. Da li bi neko reagovao na prijavu da su kupaci skaradno obučeni i vredjaju javni moral? Pa nebi. Jedino bi mogla policija da ga legitimiše i ako je seksualni prestupnik da ga odvede na razgovor i da pogledaju fotografije. Održanje života, utoljenje gladi i žeđi i seksualni nagon su bazični ljudski instikti. Ako nisu devijantni niko nema prava ljude zbog toga maltretira i kažnjava. Samo devijantna ponašanja su podložne kažnjavanju. On ne bi mogao biti procesuiran ni ako bi se nekoj od tih sa plaže nabacuje. Mogu da ga odbiju on ode i to je to. Mogu da ga odbiju a on i dalje navaljuje dodju iz obezbedjenja i odvedu ga. Mogu da prihvate i odu zajedno. Kome je ovo nenormalno neka pogleda koji su sve znameniti ljudi imali i imaju žene 30-40 godina mladje. Da se nisu nabacivali ne bi se njima ni bilo oženjeni.

  • Spiridon

    28. jul 2020 | 18:07

    Gledam ovu prljavu baru i ne mogu da verujem da neko tu moze da se kupa. Dunav i Sava pokretne kanalizacije i onda pricaju, a to su politicki obojeni i naruceni komentari, kako Jadran nije dobar.

  • Zika

    28. jul 2020 | 17:21

    Djordje Cvarkov u akciji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA