• 3

Završena obdukcija utopljenog Aleksandra (19): Policija skuplja informacije, oglasilo se tužilaštvo

Aleksandar se utopio u Bubličkom (Brestovačkom) jezeru 2. avgusta

  • 3
nestao mladic, Bublicko jezero, Brestovačko

Foto: Facebook, Wikimedia/Sandra.Stamenkovic91, Google Maps

Misterija smrti Aleksandra P. (19) iz Lukomira još nije razrešena, a kako se nesrećni mladić utopio u jezeru kod Prokuplja i da li je njegova smrt, ipak, bila nasilna, pokazaće dalja istraga. Rezultati obdukcije njegovog tela tek treba da budu prosleđeni tužilaštvu, a za sada nema osumnjičenih.

- Dana 5. 8. 2020. godina izvršena je obdukcija leša od strane lekara Zavoda za sudsku medicinu u Nišu i obdukcioni nalaz će biti dostavljen tužilaštvu za pet do 10 dana. Za sada niko nije privođen u policiju niti ima osumnjičenih za bilo koje krivično delo, a policija prikuplja informacije o događaju uzimanjem obaveštenja od građana i vrši druge radnje predviđene Zakonom o krivičnom postupku - kazali su za "Telegraf" u prokupačkom Višem javnom tužilaštvu.

Aleksandar se utopio u Bubličkom (Brestovačkom) jezeru 2. avgusta, a njegovo telo pronađeno je dva dana kasnije.

Za sada su okolnosti njegove smrti pomalo nejasne, postoje dve verzije priče. Prema jednoj, on je nestao kupajući se sa prijateljima na punoj plaži, dok se prema drugoj verziji događaja pojavila sumnja da je njegova smrt nasilna, a telo bačeno u vodu.

Telo, koje je isplivalo iz vode, primetili su rođaci Aleksandra P, koji su više od 24 sata bili na jezeru i tragali za njim.

(M.Z.B./M.B.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masa

    Kupanje na divljim i neuredjenim plazama uvek nose rizik.

  • Ilija

    2. Avgust..Sveti Ilija Gromovnik..nema kupanja na otvorenim vodama..bazenima..ucite decu..posle je kasno..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima