≫ 

Automobilom naleteo na devojku na Košutnjaku, otkinuo joj nogu, pa pobegao

Policija traga za nasilnim vozačem

  • 34
Saobraćajna nesreća, udes, poginuo pešak, patika Foto ilustracija: Shutterstock

Devojka stara 21 godinu zadobila je teške telesne povrede u jezivoj saobraćajki koja se dogodila prošle noći na Košutnjaku, u Beogradu.

Naime, kako saznaje "Kurir", na nju je naleteo automobil i otkinuo joj nogu.

- Sve se dogodilo oko ponoći, a vozač je nakon udesa pobegao. Odmah je obaveštena policija i Hitna pomoć koji su brzo došli na lice mesta, a ulica je bila zatvorena nekoliko sati, koliko je trajao uviđaj. Na kolovozu, gde se sve dogodilo ostala je velika količina krvi - kaže za Kurir dobro obavešten izvor.

Policija traga za nasilnim vozačem a dalja istraga će utvrditi sve tačne detalje ove nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BobanKV

    9. avgust 2020 | 12:08

    Ne,to nije nasilni vozac...to je ubica! Otkinuo devojci nogu,ostavio je da,recimo,iskrvari i umre...klasicni ubica!

  • Djox

    9. avgust 2020 | 11:54

    Zamisli tu kukavicu koja sad sedi kuci i trese se kao prut znajuci kakvo je zlo ucinio.Citas li vesti i spavas li mirno?

  • Marko

    9. avgust 2020 | 18:00

    Nekada davno na Kosmetu prilikom saobracajki sa smrtnim ishodom porodici nastradalog se dugovala krv, znaci krvna osveta, koju su realizovali i 30 godina kasnije. Za pregazenu domacu zivotinju vlasniku ste placali, a racunali su cak i koliko bi se puta npr. krava otelila, pa se i to uracunavalo...Za invalidnost se placala ogromna cifra, naravno u markama ili svajcarskim francima, kao i dozivotnava nadoknada invalidu. Za gazenje psa se dugovalo "pola krvi", odnosno placalo 5000 dm pa na vise. Sudski procesi i tada veoma blagonakloni prema ubicama i siledzijama za volanom ih nisu zanimali, pa se cesto porodica nije prikljucivala krivicnom gonjenju, osim sto je to radjeno po sluzbenoj duznosti. Imali su svoja pravila, svoj sud, svoj zakon, retrogradan ali za ubice za volanom, jedini adekvatan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA