≫ 

Bajker Goran pre smrti opisao ljubav prema motoru, molio da ga anđeli čuvaju: "Mnogo sam se odricao"

Prema poslednjim informacijama supruga Danijela je teško povređena u istoj nesreći, ali je svesna

  • 8

Goran Glusica Foto: Facebook

 

Motociklista Goran Glušica (41) iz Smedereva poginuo je u saobraćajnoj nesreći kod Bubanj potoka kada je sleteo s auto-puta, udario u zaštitnu ogradu i pao. Goran je bio veliki ljubitelj dvotočkaša, što je pokazao i jednom objavom na svom Fejsbuk profilu od pre nekoliko meseci koja sada, nakon tragičnog događaja, izaziva jezu.

- Vlasnik sam motocikla zbog ličnog životnog izbora. Jednog dana kad budem bio jako star i kada više ne budem mogao jahati, biće u mojoj garaži kao trofej mojih uspomena. Upoznao sam ljude koji su me nečemu naučili i imaju isti duh. Upoznajem ljude koji dobijaju mudrost od mene. Pokisnem, hladno mi je, i bilo mi je vruće, bojao sam se, pao sam, i ustao sam, čak sam se povredio, ali isto tako, glasno sam se smejao vetrom...

Hiljadu puta sam razgovarao sa sobom i još to radim. Pevao sam i vikao od radosti kao ludak. I da... ponekad sam plakao. Video sam divna mesta zbog motocikala. Mnogo puta sam stao da vidim pejzaž. Razgovarao sam sa savršenim strancima. Izlazim sa frustracijama unutra i vraćam se kući sa osećajem apsolutnog mira u srcu. Uvek mislim kako je opasno, znajući da je smisao hrabrosti napredovati čak i osećaj straha.

Svaki put kad izađem na svoju vožnju pomislim kako je divno. Naučio sam kroz geste komunicirati s drugim jahačima. Trošim pare koje nemam, odrekao sam se mnogih stvari, ali sve se isplati...

Jagose moj nek mi te andjeli cuvaju. Voli te tvoj brat!!!Posted by Bojan Irena Glusica on Недеља, 09. август 2020.

Moj motor nije prevozno sredstvo nego je komad čelika, aluminijuma i plastike s točkovima kojim sam blagoslovljen, to je deo onoga što jesam. Volim svoje prijatelje i radost velikih ljudi i motocikala!

Neka anđeli čuvaju moja putovanja, jer znaju put ispred mene... - navedeno je pored fotografije crvenog motora, navodi Blic.

Zbogom druze😥😥😥pocivaj u miru🙏🙏🙏🙏Goran GlusicaPosted by Violeta Visnjic on Недеља, 09. август 2020.

Podsetimo, sa Goranom je u trenutku nesreće na dvotočkašu bila i njegove supruga Danijela koja je sa povredama prevezena u bolnicu.

Kako je ranije ispričala Goranova majka, Danijela je teško povređena, ali je svesna, međutim tragičnu vest o Goranovoj pogibiji joj još nisu saopštili kako joj se stanje ne bi pogoršalo.

Video: Deda udario bajkera u lice. Odmah se našao na zemlji i nebranom grožđu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    12. avgust 2020 | 08:36

    Pogledam sliku i sve mi je jasno vozi bez zastitne opreme nije samo da stavis kacigu i idemo moras imati pantalone jaknu rukavice cipele sve ti to povecava sansu da ostanes ziv. Veoma neozbiljno se ponasaju prema motorima gde ti sekund odlucije da li si ziv ili ne. Nevezana kaciga, sta je uopste onda i stavio, zbog sebe ili zbog policije. Veoma nezrelo ponasanje bas mi je zao

  • boki DRIVUŠA

    12. avgust 2020 | 07:02

    Počivaj u miru .

  • pro

    12. avgust 2020 | 01:49

    Neka ostane zapisano i ovo, zbog mladih koji čitaju a imaju želju da voze motore. Statistika pokazuje da je 35 puta veća verovatnoća da poginete vozeći motor u odnosu na vožnju automobila. Ne dva, tri ili pet puta nego neverovatnih 35 PUTA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA