≫ 

Otac koji je do smrti tukao bebu u Vršcu u potpunosti priznao zločin: Čeka se obdukcioni nalaz

Beba je preminula sa svega dva i po meseca. Otac ju je u više navrata šamarao

  • 78
Nasilje, beba Foto: Shutterstock, Pixabay

Otac T. M. koji je nasmrt pretukao bebu u Vršcu, u potpunosti je priznao zločin, kazao je za "Telegraf" tužilac Nebojša Živković, iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

- On je u policiji i pred tužiocem detaljno priznao krivično delo. Saslušan je i u ovom slučaju nema mnogo nepoznanica - kazao je tužilac.

Međutim, s obzirom na to da je beba bila potpuno zdrava pre ovog nasilnog čina njenog oca, čeka se i obdukcioni nalaz, ali zbog procedure u ovakvim slučajima obdukcija traje nešto duže i očekuje se da rezultat bude gotov naredne nedelje.

Tužilac Živković ranije je rekao da bebi funkcije mozga nisu bile ispravne i da će obdukcija pokazati koji je tačan uzrok smrti.

Beba je preminula sa svega dva i po meseca, i to nakon mesec i po dana borbe lekara koji su joj održavali život. Nju je majka sa teškim povredama dovela na Institut za majku i dete 25. juna, a preminula je 7. avgusta.

- Slučaj nasilja u porodici je policiji u Vršcu prijavljen 25. juna. Ocu je istog dana određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, dok mu je dan posle toga, 26. juna, određen pritvor - rekli su ranije za Telegraf.rs iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu i naglašavajući da se T. M. i dalje nalazi u pritvoru.

Vršačko osnovno tužilaštvo je odmah posle smrti deteta izdalo naredbu za obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti dečaka, a slučaj je potom predat Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Kako saznajemo, otac je bebu u više navrata šamarao.

Video: Policija u stanu zatekla jezivu scenu: Kum pretukao dečaka (6) gotovo nasmrt, majka prikrila zločin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KIT

    12. avgust 2020 | 13:25

    Dok se ne uvodi smrtna kazna i poostre kazne, ovakvi zlocini ce postati svakodnevnica...dajte urazumite se vise. Ovo nije covek, svako od nas ima srce ali retko ko ima dusu.

  • Zar ne?

    12. avgust 2020 | 13:15

    Po novom Tijaninom zakonu - dozivotna!

  • Milan

    12. avgust 2020 | 13:23

    Dajte da mu ja sudim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA