Jagodinci uhapšeni zbog droge: Sumnjiče se da su je proizvodili i prodavali

U stanu im pronađena i vagica za precizno merenje

  • 1
Lisice, ruke, hapšenje Obojica su uhapšeni / Foto: Shutterstock

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da su uhapšeni J. P. (24) i I. N. (40), iz tog grada, u čijem stanu je policija pronašla spid, marihanu, tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i vagicu za precizno merenje.

J. P i I. N su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljnje u promet opojnih droga.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

- Policija je prilikom pretresa stana u kome borave osumnjičeni pronašla kesicu sa 86 grama materije za koju se sumnja da je spid, više kesica sa ukupno 167 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, tabete sa liste psihoaktivnih supstanci i vagicu za precizno merenje -  precizira se u saopštenju a prenosi Tanjug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    20. avgust 2020 | 12:06

    Smesno za Jagodince. O drogi i onima koji diluju istu u gradu znaju i ptice na grani. Ocigledno nisu dali po dogovoru kome su trebali da daju i to je to. Bice vrlo brzo pusteni ako isprave gresku i daju malo vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA