≫ 

Telo žene koja je u Lazarevcu pala sa terase bilo prekriveno sapunicom? Čula se vriska i jak udarac

Slučajna prolaznica je oko 9 sati čula vrisku i jak udarac i videla ženu i dete kako leže na terasi na prvom spratu

  • 7
Lazarevac, nesreca, pad sa terase, zena, dete Foto: GEM Televizija

Majka i sin pali su jutros oko 9 sati sa terase stana na šestom spratu zgrade u centru Lazarevca. Da li je A. E. (29) sa detetom (3) neko bacio sa terase, kako su u prvim izveštajima preneli mediji, ili je skočila svojevoljno utvrdiće policijska istraga. Nesrećna žena je umrla na licu mesta od zadobijenih povreda, dok je dete sa teškim povredama prebačeno u bolnicu u Beogradu. Lekari se bore za život dečaka.

Slučajna prolaznica je u 8.50 čula vrisku i jak udarac i videla ženu i dete kako leže na terasi na prvom spratu.

- Zgrada se nalazi blizu policijske stanice, pa je izbezumljena prolaznica otrčala tamo. Patrola je odmah otišla na adresu i zatekla jeziv prizor. Na terasi je ležala potpuno gola žena, dok je dečak bio pored. Telo žene izgledalo je nasapunjano, kao da je tek izašla ispod tuša. Na terasi je bila i daska od WC šolje - kaže izvor za Kurir i nastavlja:

- Ispostavilo se da žena i dete žive u toj zgradi, na šestom spratu. Policajci su otišli do stana, ali je bilo zaključano, pa su morali da ih obiju. Probudili su supruga A. E., koji je čvrsto spavao jer je došao iz treće smene. Čovek nije imao pojma da su mu žena i dete pali sa terase i doživeo je ogroman šok.

Za sada postoje dve verzije ove tragedije. Prema jednoj, majka je u nervnom rastrojstvu uzela sina u naručje i bacila se s terase, a prema drugoj, dečak se igrao na terasi, verovatno se popeo na nešto i pao preko terase, a majka je, videvši šta se desilo, skočila za njim.

- Policajci su me probudili i pitali me gde je stan A. E. Nisam znala zašto ih traže, pomenuli su da je neko pao, ali nisam ništa shvatila dok nisam videla sestričino telo - rekla je B. R, tetka preminule žene.

Brat: Nije bila psihički bolesna, nema šanse da bi to namerno uradila

Na njene reči nadovezao se P. C, brat od tetke nastradale.

- Ona nije ovo namerno uradila, nije bila psihički bolesna. Dugo nije mogla da dobije dete, volela ga je i nema šanse da bi to namerno uradila. Nije imala problema ni u braku - priča šokirani brat.

On kaže da je siguran da je njegova sestra skočila za detetom.

- Policija vodi istragu pa ćemo videti šta se tačno desilo, ali ona je samo pošla za detetom - kaže brat.

Majka nastradale žene je za tragediju saznala na odmoru u banji i hitno je krenula za Lazarevac.

Brat je ispričao da je A. E. pre 25 godina ostala bez oca.

- Njen tata se predozirao narkoticima i umro, ona je još bila dete. Kasnije je upisala fakultet za defektologiju kako bi pomagala zavisnicima. Planirala je da svoj život posveti toj borbi - rekao je P. C.

Uviđaj je trajao satima, a posle izvesnog vremena izbezumljen suprug A. E. je u pratnji policije izašao iz stana.

Video: Verovali ili ne: Šetao je sa psom ulicom a onda mu je mačka pala na glavu sa zgrade i slomila vrat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavicevic

    21. avgust 2020 | 23:03

    Ja mislim da je prava istina da ta da je muz spavao tvrdim snom nakon nocne smene, ona je bila u kupatilu, tusirala se, a dete iz radoznalosti otislo samo na terasu i popelo se na rizicni deo terase preko neke stolice verovatno... zena kad je videla da ce dete verovatno pasti, pojurila onako mokra za njim da ga uhvati i po inerciji i bez razmisljanja poletela da ga uhvati, ali verovatno je dete vec bilo vise van terase nego na terasi i poleteli su zajedno dole.... To je nesrecan, tragican dogadjaj.... tuga! Roditelji cesto od umora i obaveza prema detetu, nekada jednostavno izgube i pamet i osecaj od dnevnih rutina i samo je tren dovoljan da dete napravi pogresan korak....i to je to!!! Neka im je laka crna zemlja!!!

  • Marina

    21. avgust 2020 | 22:39

    Golai nasapunjana? To ne liči na samoubistvo. Ili je nesreća ili ubistvo.

  • ...

    22. avgust 2020 | 13:52

    Slabe su sanse da je zena skocila za detetom jer onda ne bi nikako mogla da padne ispod njega i ublazi mu pad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA