≫ 

Počelo suđenje majci iz Niša osumnjičenoj da je decu trampila za dug

Suđenje počinje 8. septembra i biće zatvoreno za javnost

  • 2
Silovanje, nasilje nad ženom, ženama Foto ilustracija: Shutterstock

Majka A. B. (41) iz Niša, koja se tereti da je svoju ćerku I. B. (17) podvodila muškarcu iz okoline Pirota, Branislavu M, a svog sina primorala da radi u njegovom luna-parku kako bi "otplatila" dugovanja negirala je krivicu na jučerašnjem pripremnom ročištu u Višem sudu u Nišu.

Branislav M, drugooptuženi u ovom slučaju koji je prošle godine potresao Srbiju, takođe se izjasnio da nije kriv.

- Okrivljeni su se izjasnili da nisu krivi. Na pripremnom ročištu se stranke izjašnjavaju o predmetu optužbe, obrazlažu se dokazi koji će biti izvedeni na glavnom pretresu i predlažu novi dokazi, utvrđuju se činjenična i pravna pitanja koja će biti predmet raspravljanja na glavnom pretresu. Informacije o tome koji će se dokazi izvoditi na glavnom pretresu nismo u mogućnosti da damo - saopštila je za "Blic" portparol Višeg suda u Nišu Irena Gušić.

Suđenje počinje 8. septembra i biće zatvoreno za javnost.

Majka je uhapšena pre manje od godinu dana, oktobra prošle godine, ali je potom puštena da se brani sa slobode. Njoj, ipak, nije bilo dozvoljeno da oštećenoj deci prilazi niti da sa njima komunicira.

Pošto nije mogla da vrati Branislavu novac koji je od njega pozajmljivala, A. B. je, sumnja se, odlučila da mu se "oduži" tako što će mu ustupiti svoju ćerku, ali on nije uspeo da je obljubi, jer mu se suprotstavila.

Sumnja se da je potom Branislav devojci počeo da preti, a ona je na kraju pobegla kod oca koji je pozvao policiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA