≫ 

Dečak koji je pao sa majkom sa 6. sprata u Lazarevcu, ponovo operisan: Evo u kakvom je sad stanju

Mališan je prvi put operisan u petak u Urgentnom centru, gde je prvo zbrinut, pa prebačen u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj

  • 10
Lazarevac, nesreca, pad sa terase, zena, dete Foto-ilustracija: Shutterstock, Tanjug/Andrija Vukelić, GEM Televizija

Trogodišnji dečak, koji je sa majkom pao sa terase 6. sprata zgrade u Lazarevcu, juče je imao još jednu operaciju, saznaje Telegraf.rs.

Kako nezvanično saznajemo, lekari Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj juče su izveli ortopedsku intrevenciju. Tom prilikom, mališanu su zbrinute povrede lakta.

To je druga operacija koju je ovaj mališan imao od petka, kada se i dogodila nesreća u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu. Prvu je, da podsetimo, imao odmah u petak u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

Njegovo stanje je i dalje nepromenjeno. U teškom je stanju, ali lekari daju sve od sebe da se ovaj dečak izvuče iz takvog stanja i oporavi.

Dečakova majka A. E. (29) je, da podsetimo, preminula na licu mesta, a on je sa teškim povredama prvo prevezen prvo u Urgentni centar, gde je najprfe zbrinut, a zatim prebačen u Kliniku u Tiršovoj.

Još se tačno ne zna kako je došlo do ove tragedije. Rodbina pretpostavlja da je dečak krenuo ka terasi, te da su oboje pali kada je majka pokušala da ga spasi. Porodica odbacuje svaku mogućnost da je A. E. htela da ubije sebe i sina.

U trenutku kada je došlo do ove nesreće, suprug A. E., koji je došao iz treće smene, je spavao. Šta se dogodilo, saznao je, kada ga je probudila policija.

Video: Ispovest majke zlostavljane devojčice: Zapaliću ga, imao je alkohol u krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajna Duric

    25. avgust 2020 | 22:07

    Molim se Bogu da moj mali sugradjanin ozdravi i sto pre zaboravi strahotu koja musedesila

  • DARKO 100%

    25. avgust 2020 | 21:43

    Istinita prica!U americi dete je palo sa cetvrtog sprata, i na svo zaprepascwnje istrazitelja i medicine svi su se cudili da detetu nista nije bilo pa cak ni prelom,mnogi su davali objasnje zbog cega je to bilo tako,svako je imao svoju tezu a kad su pitali to isto trogodisnje dete ono je jednostavno odgovorilo da su svi ostali u soku ANDJELI ME SPASILI,verujem da ce i Andjeli spasitelji biti sa ovim detetom i da ce preproditi teske muke sa kojima se suocava ,nazalost sto se kaze tek rodjeno a boli mora bolovati,

  • Milica

    25. avgust 2020 | 23:11

    Šta je sa ovolikim minusima ovih dana?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA