≫ 

Šapčaninu produžen pritvor: Sumnjiči se da je rukama i tupim predmetom ubio baku iz Srbobrana

Dejan T. (39) uhapšen je 28. jula zbog sumnje da je dva dana ranije u Srbobranu, u kući u Njegoševoj 30, ubio Zagorku Ćulafić (70)

  • 0
Nasilje, pesnica, prebijanje, seniorka Foto: Profimedia

Šapčaninu Dejanu T. (39), osumnjičenom za teško ubistvo Zagorke Ćulafić (70) iz Srbobrana, rešenjem sudije za prethodni postupak produžen je pritvor za još 30 dana i može trajati najduže do 25. septembra.

Ova mera mu je, prema saznanjima Novosti u Višem sudu u Somboru, određena zbog opasnosti od bekstva, da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke, bojazni da bi mogao da ponovi krivično delo, ali i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičeni je, inače, višestruki povratnik i osuđivan je za krivična dela sa elementima nasilja.

Dejana T. je policija uhapsila 28. jula zbog sumnje da je dva dana ranije u Srbobranu, u kući u Njegoševoj 30, u kojoj je živela sama, usmrtio meštanku Zagorku Ćulafić. Od zadobijenih povreda nanetih udarcima rukama i tupim predmetom po glavi i telu, nesrećna žena je preminula, a napadač je pobegao.

Pored njenog beživotnog tela, prekrivenog peškirima i ćebadima, policija je u kući zatekla ispreturane stvari. Zagorka je, prema priči komšija, živela sama u toj iznajmljenoj kući, i koliko je njima poznato nije imala dragocenosti.

Hapšenje, lisice Foto: Shutterstock

Policija je 26. jula uveče došla na poziv komšija, jer im je bilo sumnjivo što nisu videli Zagorku, niti im se javljala na telefon. Pretpostavlja se da je izgrednik u kuću ušao, a zatim i pobegao kroz prozor, koji je bio otvoren, jer su ulazna vrata bila zaključana.

Za osumnjičenim za ovo teško ubistvo bila je raspisana poternica. Policija je za njim tragala zbog razbojništava, a ne isključuje se mogućnost da je upravo u ovom mestu pokušao da se sakrije.

Video: Jezivo ubistvo u nelegalnoj zgradi u Belim vodama: Muškarac uboden u vrat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA