≫ 

Teška nesreća u Sokobanji: Pijani mladić (18) izgubio kontrolu nad autom, jedna osoba poginula

Još jedna osoba je u kritičnom stanju

  • 8
Pijan vozač automobila, vozač u alkoholisanom stanju Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedna osoba je preminula, a drugoj se lekari bore za život nakon teške saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila u Sokobanji, piše Informer.

Nesreća se odigrala u 5.50 sati u ulici Prevalac, kada je 18-godišnji Nenad J. iz Sokobanje u alkoholisanom stanju i sa 1,65 promila alkohola u krvi u oštroj krivini izgubio kontrolu nad vozilom Reno klio i prešao na saobraćanu traku kojom se iz suprotnog smera kretalo vozilo Fiat panda.

Tom prilikom je došlo do čeonog sudara zbog kojeg se vozilo Fiat panda prevrnulo na krov. Vozilom Fiat panda je upravlao Jovica M. iz Sokobanje (67), a suvozač je bila Vitoslava M. (66).

Zbog zadobijenih povreda osteceni su prebačeni u KBC Niš. Jovica je nakon prijema preminuo, a Vitosava je u kritičnom stanju.

Osumnjičeni je zadržan, s tim da je Više javno tužilaštvo odmah po saznanju naložilo uzimanje krvi od osumnjičenog i obukciju tela pokojnog Jovice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    26. avgust 2020 | 12:59

    Početnička dozvola !!! Zabranjeno voziti nakon 23h. Zabranjeno voziti bez suvozača sa B kategorijom. Alkoholisano stanje. Dečka ćemo opet videti za 15 godina.

  • Margit

    26. avgust 2020 | 12:44

    Saucesce porodici, jako mi je zao, moj otac je poginuo 13. 8.1981,u Prevalac kao putnik i jedna devojka iz Nisa Jadranka, vozac lade prosao je sa povredama bezopasne po zivot. Nesreca se dogodila par stotina metara nize, vozac je udario u stub, pored puta na sledećoj krivini. Tuga, duboko Saucesce porodici.

  • DARKO 100%

    26. avgust 2020 | 12:28

    Krajnje je vreme da se drustvo menja,da pocne da prihvata moralno duhovne vrednosti,da bude drustveno odgovorno jer jedino se tako moze normalno disati, u protivnom problemi koji ce se nagomilavati jedno za drugimi tesko ce se disati u takvom drustvu,nije tesko samo je potrebna dobra volja i odlucnost pa da sve bude bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA