Snimak žene koja sa novčanicom od 5 hiljada dinara hara Obrenovcem i vara po buticima

Prevaratkinja se u prodavnici zadržala dva sata

  • 28

Video: Prevara sa novčanicom od pet hiljada dinara u prodavnici u Beogradu

Čitalac Telegrafa.rs poslao je našoj redakciji video-snimak na kome se vidi kako je žena prevarila prodavačicu i na taj način joj uzela 3.850 dinara i haljinu od 1.150 dinara koju je, navodno, želela da kupi. Istu stvar je pokušala da uradi u više prodavnica u Stublinama kod Obrenovca.

Naime, žena je, kako nam je ispričao čitalac, ušla u prodavnicu i birala haljinu oko dva sata. Kako smatra prodavačica, prevarantkinja se toliko zadržala sa namerom da joj opadne pažnja kako bi mogla da joj ukrade novac.

prevara, Obrenovac, prodavnica Prevarantkinja je izvadila sitniji novac, a novčanicu od 5.000 dinara je sakrila ispod novčanika TV Telegraf.rs

Kad je izabrala haljinu koja košta 1.150 dinara, izvadila je novčanicu od 5.000 dinara koju je pružila prodavačici. Radnica ju je upitala da li ima sitno 150 dinara.

Prevarantkinja je izvadila sitniji novac, a novčanicu od 5.000 dinara je sakrila ispod novčanika.

Pružila je prodavačici sitan novac i onda dobila "kusur" od 4.000 dinara.

Tek na kraju smene, radnica je videla da joj nedostaje novac. Nakon što je vratila snimak, shvatila je na koji je način prevarena.

Žena je uzela haljinu za koju je u stvari dala samo 150 dinara, a ukupno je "zaradila" 5.000 dinara.

Ovu prevaru je pokušala i u obližnjim radnjama, a prema video-snimku do kog nije uspeo da dođe naš čitalac, sa njom je bio još neko ko je sve vreme čekao u kolima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • luster

    28. avgust 2020 | 22:55

    Ali ajde sad vi dokazite da je prevara jer i ta zena moze da se brani tako sto ce da tvrdi da se zbunila i u zurbi vratila novcanicu od 5000 sebi u novcanik...gluposti...ovo nazalost moze da bude samo lekcija prodavacici

  • Vukodlak

    28. avgust 2020 | 22:47

    Nevidim , sta je ovde toliko bombasto? Smotana , prodavacica, koja nezna svoj posao. SVAKA SE SKOLA PLACA. Ne verujem da nije izvukla ,POUKU.

  • Avram

    28. avgust 2020 | 21:53

    Nije svako za prodavca. Novac od kupca se uzima i drzi u ruku dok se drugom rukom vraća kusur.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA