≫ 

"Zauvek si pobednik, anđele": Bolna oproštajna poruka majke dečaka koji nije preživeo udar voza

Sedmogodišnjeg dečaka je voz udario u nedelju, na prelazu u naselju Mala Bosna

  • 18
Elizabeta Jugovic, Strahinja Jugović, decak koji je preminuo u Tirsovoj, udario ga voz Foto: Pixabay, Facebook/E.J.

Majka dečaka (7) koji je preminuo u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj nakon što ga je u nedelju udario voz kod Sremske Mitrovice, objavila je fotografiju svog sina i od njega se oprostila emotivnom porukom.

- Zauvek si pobednik ANĐELE!!!!!! Zauvek!!! Kako si samo umeo da uzivas u svakom trenutku...Volimo te ! - napisala je majka dečaka u opisu fotografije.

Više od stotinu potresnih komentara nanizalo se ispod fotografije tragično nastradalog dečačića, u kojima ljudi izjavljuju saučešće porodici.

- Bato moj maleni... Neka te Bog i anđeli nebeski srećno prime u svoj zagrljaj. Nedostajaćeš nam - jedan je od komentara.

"Zauvek u sećanju kao milo i drago dete", "Srećice mala...ne možemo te vratiti al ćemo te pamtiti kao divnog dečaka...zauvek u našim srcima...", neki su od komentara...

Podsetimo, sedmogodišnjeg dečaka je voz udario u nedelju, na prelazu u naselju Mala Bosna.

Dete je tada zadobilo povrede glave, konstatovana je teška neurotrauma. On je iz sremskomitrovačke Opšte bolnice prebačen u Beogradu u kliniku u Tiršovoj, gde je podlegao povredama.

- Povređeni dečak je u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj stigao u izuzetno teškom stanju, sa povredama opasnim po život. Uz sve napore lekara i konstantnu borbu da se spasi život, dečak je podlegao povredama - rečeno je iz Univerzitetske dečje klinike za Telegraf.

Video: Mladić prelazio prugu pored spuštene rampe, izbegao smrt za milisekundu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako.....

    1. septembar 2020 | 14:45

    Uvek mi je bilo fascinantno , citajuci po drustvenim mrezama , ove poruke oprastanja od roditelja , rodbine , dece.....Nedaj boze da mi se nesto ovako dogodi , zadnje na pameti bi mi bio fejsbuk ili instagram , nebih znala gde sam u tim trenutcima . Detetu nek je laka zemlja , andjeli neka ga cuvaju . A roditelji nek surfuju po netu.......

  • Majka

    1. septembar 2020 | 14:14

    Nedao Bog ikome ovakvu tragediju,i ne bih da ikoga osuđujem,ali ne mogu koliko god se trudila da razumem roditelje,braću, sestre, koji u takvim tragičnim događajima imaju snage volje želje ili šta već da objavljuju bilo šta na društvenim mrežama.Malom andjelu laka zemlja i neka ga andjeli cuvaju

  • Igor84

    1. septembar 2020 | 13:36

    Tuga😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA