U toku istraga tragedije na Miljakovcu, komšije poginulog Miloša u šoku: Nije popio ni kap alkohola

Najbliži tvrde da je nesrećni vozač bio veliki protivnik narkotika i alkohola, te da sumnjaju da je vozilom upravljao alkoholisan

  • 5
Poginuo otac Miloš Žugić, sin Aleksandar Žugić teško povređen u saobraćajna nesreća, udes, Miljakovac Foto: Facebook/ M.Ž.

Nadležni organi, policija i tužilaštvo i dalje ispituju uzrok saobraćajne nesreće, koja se juče dogodila na okretnici 48 u naselju Miljakovac u kome je poginuo Miloš Ž. (39), a teško povređen A. Ž. (17).

Prve informacije o mogućem razlogu nesreće bile su, nezvanično prenose Novosti, da je do nje došlo zbog neprilagođene brzine BMW kojim je upravljao otac, a sumnjalo se i da je vozilom upravljao u alkoholisanom stanju.

Međutim, rođaci i komšije stradalog Miloša Ž. tvrde suprotno.

- O Milošu imamo samo reči hvale. Ne znamo kako je tačno došlo do nesreće, ali ono što je sigurno jeste da ga svi znamo kao čoveka koji je bio izričit protivnik konzumiranja narkotika i alkohola. Šta reći kad znamo da Miloš nikada nije popio ni kap alkohola. Pomenuta krivina odavno je poznata učesnicima u saobraćaju iz ovog kraja i na njoj su se dešavale brojne nesreće. Neobezbeđena je i često se događalo da auto prosto prokliza, naročito u zimskim uslovima. Zato i verujemo da se možda tako nešto dogodilo i da je sve bilo stvar trenutka u kojem je nažalost Miloš poginuo, a njegovo dete povređeno - navodi portal.

Video: Lančani sudar kod Obrenovca, poginula jedna osoba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drug

    2. septembar 2020 | 18:57

    Izdrži Basta❤

  • Uf

    2. septembar 2020 | 18:41

    Sada je kasno

  • ime

    2. septembar 2020 | 19:00

    Da li je popio pokazace test. Sto je jurcao sa sinom u kolima niko sad ne zna. Jos sa tim starim kolima, kao nema veze sto je 15 godina star bitno da je bmw...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA