≫ 

Potresne poruke Nikole, čiji je otac nastradao, a brat teško povređen: "Čuvaj nas. Samo se pojavi"

Mladić je objavio fotografiju na kojoj je zagrljen sa svojim ocem, uz potresnu oproštajnu poruku

  • 0
Nikola Žugić i stradali otac Miloš Žugić Nikola se oprostio od svog oca Foto: Instagram

Nikola Ž. (19), čiji je otac Miloš tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći na Miljakovcu, dok je mlađi brat A. Ž. (17) teško povređen, oprostio se od svog oca na Instagramu, a u drugoj poruci obratio se svom bratu.

Mladić je objavio fotografiju na kojoj je zagrljen sa svojim ocem, uz potresnu oproštajnu poruku.

Decak Foto: Instagram

- E moj Miki... J**iga, desilo se. Moglo je bilo kome, sudbina je odabrala tebe, na žalost. Pamtiću te uvek po dobrom, nikako po lošem. Svađali se, mirili, ali sve u svemu sam te voleo i voleću te zauvek. Negde si sad gde je verovatno lepše. Vidimo se gore, a ti daj Aci snagu. Pričao si mi da šta god ikada da se desi budem jak zbog njih dvoje. Ja ću Miki biti jak, znaš i sam da hoću. Čuvam ih, a ti odozgo čuvaj nas. Voli te tvoj debeli najviše na svetu i počivaj u miru, najbolja osobo - naveo je mladić.

Decak Foto: Instagram

Drugu objavu posvetio je svom bratu.

- Oko moje plavo malo....Znam da imaš 1001 zašto, 1001 zato..Čuvaj to za vreme kad budeš ušao na vrata i ugledao me. Odgovoriću na sve, obećavam ti, samo se pojavi. Tvoj i moj odnos je malko čudan, i sam to znaš..Ali kada pogledam suštinu, posle majke je brat jedini koji te voli neizmerno i ko će uvek biti tu uz tebe sta god da je...I ovo loše a i oni dobro... - stoji u objavi.

Poginuo otac Miloš Žugić, sin Aleksandar Žugić teško povređen u saobraćajna nesreća, udes, Miljakovac Foto: Facebook/A. Ž.

Podsetimo, do saobraćajne nesreće u kojoj je Miloš Ž. izgubi život, a njegov sin A. Ž. teško povređen došlo je u noći između ponedeljka i utorka na Miljakovačkim stazama. Automobil kojim je upravljao Miloš Ž. udario je u drvo i čovek je na mestu preminuo, dok je njegov sin teško povređen.

Video: Teška saobraćajka u Nišu, 19-godišnjaku se bore za život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA