Glavešina ivanjičkog sela brani dečaka koji je navodno silovao strinu: "On i ne zna šta je seks"

Strina najpre optužila maloletnika da ju je napastvao, ali da je prethodno napastvovao i ovcu koja je potom uginula

  • 9
Silovanje, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Meštani sela iz okoline Ivanjice ne veruju u priču B. K. (56) da ju je silovao njen bratanac star 13 godina.

Oni su ubeđeni da je B. K. izmislila celu priču kako bi napakostila porodici dečaka, koja se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji, pa zbog toga primaju pomoć.

- Ne verujem da je taj mali silovao strinu i njene ovce. Ma, on i ne zna šta je seks! Moje unuke se igraju i druže s njim. On je na nivou deteta i celo selo misli da je to strina izmislila iz ljubomore jer im opština pomaže. Nervira me što još nema odgovora nadležnih kako bi se skinula ljaga s tog deteta - priča za "Alo!" D. P, predsednik lokalne mesne zajednice iz okoline Ivanjice, gde se navodno dogodilo silovanje.

Meštani sela tvrde da tinejdžer, koji u novembru treba da napuni 14 godina, nije ni svestan za šta je osumnjičen.

- Ovo selo je do dolaska B. K. jelo iz jedne kašike, eto kakvi smo bili. Po njenom dolasku krenule su svađe. Svi smo svedoci da je strina vukla dečaka svuda sa sobom. U šumu nije htela bez njega jer je on poznaje bolje od ikoga. A sad odjednom priča da je spopada i da ju je silovao. Dečak je mršav, neuhranjen, sirotinja prava, nejak, dok je strina jaka i zrela žena. Koliko mislim da je to tačno, govori činjenica da mi se unuke s njim druže i igraju - rekao je D. P.

- Da li je bilo nečeg ne znam, ali nadam se da će to što pre da se utvrdi zbog malog. Niko s njim nije imao problema, a on sve u selu sluša i radi kako mu kažu. Tako je i pomagao strini jer je ona to tražila. A ona sad priča kako joj je virio kroz prozor kupatila, a mene zanima kako je to uspeo jer je ono na spratu - rekao je D. P.

On navodi da je policija bila u selu i obavila uviđaj, nakon što je B. K. prijavila silovanje i obavila razgovor sa dečakom.

- Što se tiče njene priče da naskače na ovce, smatram da je to čista glupost. On je na nivou malog deteta i njemu treba pomoći, što i svi iz okoline radimo - rekao je D. P.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljube

    4. septembar 2020 | 23:54

    Sta kaze strina ,iskusna ,,,napastvovao me je sat vremena ,,,,dva puta s;;;;;;;;;;; ,jadan je onaj ko danas nema nekoga da ga zastiti istinski kao to dete ....

  • Drasko

    5. septembar 2020 | 03:04

    Cim sam procitao tu vest posumnjao sam da zena od 55 god nije bila u stanju da se odbrani od deteta 14 god. Sve lepo ispitati i doticnu debelo kazniti zbog blacenja deteta kao i da detetu plati debelu odstetu koju zakon predvidja za tako nesto. Svaka cast mestanima sto su stali u zastitu malisana.

  • Sudija

    5. septembar 2020 | 07:20

    Šta vam je bilo najteže u svemu tome? -pa kad sam digla noge i sva prašina iz opanaka mi pala u oči 😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA