MUP demantuje da je sinoć došlo do pucnjave na Bežanijskoj kosi

Policijski službenici su izvršili i pregled kamera u okolini, i utvrdili da nije došlo do bilo kakve pucnjave, jurnjave automobilima, niti su pronađene čaure na licu mesta

  • 5
Policijska traka, uviđaj Foto-Ilustracija: Milena Đorđević

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) demantovalo je jutro da da je sinoć na Bežanijskoj kosi iz dva automobila u pokretu ispaljeno više hitaca, odnosno da su putnici u tim vozilima pucali jedni na druge.

- Policijskoj upravi za grad Beograd nije prijavljen takav događaj, ali su policijski službenici, čim se vest pojavila u medijima, izašli na teren i obavili razgovor sa više građana koji tu žive, i svi su izjavili da nisu čuli pucnjavu i da nisu primetili automobile iz kojih su nepoznate osobe pucale - navodi se u saopštenju MUP.

Takođe, policijski službenici su izvršili i pregled kamera u okolini i utvrdili da nije došlo do bilo kakve pucnjave, jurnjave automobilima, niti su pronađene čaure na licu mesta.

Iz MUP je saopšteno da apeluju na medije da ne objavljuju neistinite i neproverene informacije i time obmanjuju i uznemiravaju građane.

Podsetimo, mediji su sinoć preneli da se uznemireni građani javljaju da je došlo do, kako tvrde, pucnjave iz dva automobila u pokretu na ulicama naselja Bežanijska kosa. Mediji su pisali i da su se dva vozila kretala velikom brzinom, a iz njih su kroz otvorene prozore putnici pucali jedni na druge, kao u holivudskim filmovima o mafijaškim obračunima.

Sve se, navodno, izdešavalo oko 21 sat u Ulici  Marka Čelebonovića, u novobeogradskom naselju Bežanijska kosa velikom brzinom projurila su dva putnička automobila i navodno je ispaljena veća količina metaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    7. septembar 2020 | 09:27

    Aha,sad rade kamere.Ccccc

  • Realan

    7. septembar 2020 | 11:32

    Ma sigurno su pregledali kamere.

  • Čolo banda

    7. septembar 2020 | 12:07

    Ma super što pubovi ne priznaju da je bilo rokanja!! Sad će da rokamo kako nam se ćefne i još više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA